|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Konya
|
cd'de data
Bir meslek kuruluşu için yapacağım cd tasarımında 2000'den fazla firmanın bilgileri olacak. Bu işi Director'da V12 database kullanarak yapmaya çalıştım ama çok yavaş çalışıyordu. Delphide yapmayı düşündüm ama install problemi çıkar mı bilemiyorum. Cd tasarımlarında en rahat çalışan database nedir? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: cd'de data
Delphi'de yaparsan CD çalışmadan önce install yapmak gibi gayet zahmetli ve benim gibileri "bi cd için program kuramam" diyerek Cd'yi açmaktan vazgeçiren bir işlem yapman gerekir. Hatta büyük şirketlerin ağ sistemine çoğu bilgisayarın administrator hakları bulunmadığı için install bile ettiremezsin, cd çalışmaz...
Director database de ne gibi bir yavaşlık oluyor açıklar mısın? |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: cd'de data
5dk? Hakikaten yavaşmış
![]() http://www.integrationnewmedia.com/s...+too+much+time Şöyle bir arama yaptım yolladığın sitede, database indexleme ve light versiyon kullanımı ile ilgili techNote'lar var işine yarayabilir. Onun dışında kuru sıkı atmak istemem zira v12 database kullanmadım. Eğer çok zahmetli bir iş değilse başka bir sisteme geçebilirsin, bende bir ara Google'da database için director gruplarını aramıştım birkaç alternatif seçenek var. Ama dediğim gibi v12 konusunda bilgim yok malesef... |
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!