|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Random hareket
Bencede gidişat kitap alma yönünde ilerliyor. Kısaca son denememde ne yaptığımı anlatayım nerede yanlış var ben bulamadım. Aynı tarz bir örnekten kendime uyarladım ama olmuyor. MC ekliyorum. MC nin içine bir Dinamik Text koyuyorum. Var olarak k diyorum (mx kullanıyorum instance name de bu işe yarıyor gibi birşey duymuştum, onuda denedim oda olmadı) Daha sonra MC deki bu frame e action ekliyorum. loadVariables ("sil.PHP", this); diye sil.PHP de de MySQL ve PHP kullanarak echo "k=".$k ; diye bir çıktı veriyorum. Ve test ettiğimde hiç birşey çıkmıyor. PHP ye baktığımda çıktı normal k=abc diyor. flash bu çıktıyı alıp kendi basamıyor. Elimde bir online user fla sı var. Adam PHP ile online user ı buluyor ve flashtan bu loadVariables ("sil.PHP", this); tarzı çekip yazıyor. Ama ben yapınca olmuyor. Güya birde acemi şansı denen bir görüş vardır. Nerede benim şansım ! ![]()
|
|
|
|
|
|
#12 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Selamlar,
Şimdi benim anlamadığım konu bu poker oyunu multiplayer oynanacak bir oyun değil mi? Çünkü eğer öyle ise iş biraz değişir o zaman flashcom kullanmak en makul çözüm olur... Eğer birden çok oyuncu arasında etkileşimli değilse sadece shared object bile kullansanız yeter. Veritabanı işlemlerine gelince inanın ortada zor bi nane yok sadece işin bir iki püf noktasını çözdüğünüzde çok rahat takla attırırsınız veri tabanına... Saygılarımla, İlker Eriş
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
Multi yapamam sanırım bu bilgim ile. Bilgisayara karşı oynayacak oyuncu. PHP ve MySQL ile ilgisi kişilerin bakiyelerini flash a dahil etmek. site kullanıcısı istediği bi oyuna girecek ve bakiyesine göre kredi açılacak istediği kadar oynayacak. En çok kazananlar listesi vs onun için illaki SQL ile baglantı kurmam lazım. O püf noktaları bi bulabilsem olayı bitirecem
. PHP ile SQL den elde ettiklerimi bi okutursam birde flashta elde ettiğim verileri PHP dosyasına bi yollarsam iş bitecek ![]() Direk tutorial olarak bu forumda bi alt konuda yer alan yere koyacam. Bir aceminin başına gelenler ve bulunan çözümler diye ![]() Saygılar |
|
|
|
|
|
#14 (permalink) |
|
|
Ustalar başka bir forumdan bir arkadaş yardım etmiş
onClipEvent (load) { ldv_test = new LoadVars(); ldv_test.onLoad = function(success) { if (success) { trace("Şimdi yüklendi. Ne yapmak istiyorsun?"); k = this.k; } else { trace("Yüklenemedi. Bir sorun var sanirim!"); } }; ldv_test.load("den.PHP", this); } böyle bir kod vermiş. Ama bende buda çalışmadı. Bir dosyadan K değerini nasıl flasha yazdırabilir yada flash ta kullanıcağım kodlarda kullanabilirim. Araştırdığım herşeyi deniyorum halen bir sonuç almış değilim. Başka bir sorun var sanırım ben
|
|
|
|
|
|
#15 (permalink) |
|
Merhaba, ben sana flash ile nasıl dinamik veri işlenir konusuna tutorial olsun diye ekteki projemi yolluyorum. Sanırım bu sistem ile neyin nasıl çalıştığını daha iyi anlarsın.
Tek istediğim yarın öbürgün "AYNI" projeyi "benim projem" adı altında bi yerlerde yayınlamaman (daha önce başıma geldi de o yüsden dedim yanlış anlama hemen )Haydi kolay gelsin. Umarım yardımcı olabilirim.
|
|
|
|
#16 (permalink) |
|
|
scriptMan öncelikle alakan için çok teşekkürler. Fla açılmadı bende. Unexpected file format. Hatası verdi. Şimdi bende başka bir sorun var arkadaşlar. Yukarıda yazdığım kod çalışmaya başladı. Daha önce neden çalışmadı anlamadım. Ama ben fla üzerinde yaptığım değişiklikleri her seferinde başka bir browser dan mı deniyecem. O an açık olan browserı refresh lesem algılamıyormu(fla yı publish yapıyorum bu SWF yi yenilemek olmuyormu). Sanırım bendeki sorun bu. Çözümlere ulaşsam bile anlamıyormuşum refresh yaparak, böyle bi sonuç çıkardım kendi kendime
Çünkü çalışmaya başladı yukarıdaki kod ve daha sonra bir değişiklik yaptım (SQL den çektim) bu sefer çalışmadı lanet olsun dedim browser ı kapadım tekrar açtığımda çalıştı. Sanırım paranoyak olma yolunda sağlam adımlarla ilerliyorum. Saygılar
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!