|
|
#11 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
Re: Flash ActionScript tutorial çağrısı
hernedense www arsiv bölümünü ben 'genel' yapi altinda algiliyordum hep, flash tan konu olmamasini da, yöneticilerin [[flash postlari arasinda 'arsiv niteliginde' post yok]] seklinde bir kanaate sahip olduklari, tahmini ile acikliyordum kendimce. konuyu dagitmadan.. is, @zoque ve @Lazoid'de bitiyor @ilker senin görüsme imkanin varmi @zoque ve adminler zaten takip ediyorladir, flash icinde de bir alt baslik acilabilir mi ? (aslinda her ana baslik altinda bir arsiv alt basligi yer alabilir belki)
|
|
|
#12 (permalink) |
|
|
lazoid'le kisa ve öz bir yazismamiz oldu....
*lar disinda aynen buraya aliyorum: Benim için hiç sorun yok.flash öðretmek amaçlý her türlü çalýþmaya katýlýrým.Sponsor vs gibi iþlere girilmeden sadece amatör ruhla olmak kaydý ile her türlü desteðe hazýrým.Tutorialler göndermeyi düþünürseniz bu beni gerçekten mutlu eder.Tek baþýma günde 2 saat bilgisayar baþýna geçmekle gereken güncellemeleri gereken hýzda yapamýyorum.Sizlerden gelen tutorialler gibi bir baþlýk altýnda(veya önerinize göre) gönderenin ismi ve web sayfasýna link vererek yayýnlamam sanýrým daha uygun olur. Saygýlarýmla ----- Original Message ----- From: <emremeraa@*.com> To: <lazoidaa@*.com> Sent: Saturday, March 20, 2004 1:04 PM Subject: Özel mesaj > name: emre> comments: http://forum.zoque.net/newreply.php?...ote=1&p=105410 buraya bir göz atabilirsen sevinirim. > > email: emremerbb@*.com ______________________________________________ evet sonrasi detaylara ve tutorial hazirlamaya kaldi
|
|
|
#13 (permalink) |
|
|
copy paste yaparken de-tr ayarlarindan oldu sanirim... düzelmis hali:
________________ Benim için hiç sorun yok.flash öğretmek amaçlı her türlü çalışmaya katılırım.Sponsor vs gibi işlere girilmeden sadece amatör ruhla olmak kaydıyla ile her türlü desteğe hazırım.Tutorialler göndermeyi düşünürseniz bu beni gerçekten mutlu eder.Tek başıma günde 2 saat bilgisayar başına geçmekle gereken güncellemeleri gereken hızda yapamıyorum.Sizlerden gelen tutorialler gibi bir başlık altında(veya önerinize göre) gönderenin ismi ve web sayfasına link vererek yayınlamam sanırım daha uygun olur. Saygılarımla
|
Zoque'a hoşgeldiniz!