|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
get url çalışmıo yahu
Ya bu soruyu sorduğum için utanıyorum ama delirmek üzereyim. Buton üzerine verilen action şuduron (press) {getURL(deneme.htm); } gelgelelim verdiği hata şudur. 'file:///C|Documents%20and%20Settings/oguzhan/desktop/undefined' bulunamadı. Yolun doğruluğu vs.... (Bu SWF dosyam masaüstünde açılacak olan deneme.ht^' de masaüstünde durmaktadır. Yani açılması gereken HTML gayet yerli yerinde duruyor.) sorun bende mi, kod da mı, mx' demi. Nereyi atlıyorum....????
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Re: get url çalışmıo yahu
oğuzhan sorun sende
![]() on (press) {getURL(deneme.htm); } kodlarının çalışabilmesi için, fla dosyasının deneme.htm le aynı dizinde olması gerekir...deneme.htm dosyan masaustundeymiş...fla yı masaustune alıp control movie dersen link çalışır.(ya da deneme.htm i SWF nin bulundugu yere kopyala) Mesaj Liberty tarafından 15.04.2004 (13:51) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Dosyalar aynı klasörde sen masaüstünde dediğime bakma o kadar da yabancı değilim bu flash' a sadece mx yeni kullanıyorum ( askerlik girdi araya) Bİraz yabancılık çektim ama sorunum şu an klasörlerin SWF lerin fla ların nerde olduğu değil sanırım. Hepsi aynı klasörde duruyor. Fakat çalışmıyor işte meret. Üstelik daha fla sıfır içinde bişi yok sadece buton ve çağırılamayan bir hml....
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
evet sorun kod' da imiş bunu sölemeye bilem utanıyorum rezil oldum valla
yanlış kod on (press) { getURL(deneme.htm); } doğru kod on (press) { getURL("deneme.htm"); } çift tırnakları unutmuşum ....Liberty teşekkür ederim... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!