|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Flash'ta Prezentasyon yapmam lazım ama nasıl ?
flash'ta prezentasyon yapmam gerekiyor. Ve bu plazma tv ekranında dönüp duracak. şimdi flash ta kaça kaç çalışmak durumundayım ? 800 - 600 mü 1024-768 mi ve ne şekilde kaydetmem gerekiyor plazma olayı görüntüyü ne kadar etkiler.... yardım ederseniz sevinirim...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Flash'ta Prezentasyon yapmam lazım ama nasıl ?
Direk olarak bilgisayardan olacak çözünürlük mevzusu kafama takıldı 106 ekran boyutunda şimdi flashta bunu kaç ile çalışmak gerekir ki ?
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Eğer resim kullanacaksan (pixel olursa çözünürlüğe dikkat vektor olursa sorun yok) sayfa içindeki orantıya dikkat et ve en önemlisi sunumu fullscreen yap bence bende benzer bir şekilde proje hazırlıyorum boyutları
640 *470 di baktım çok ufak kalıya ilk frame fscommand la fullscreen yaptım çok iyi oldu sonuçta her çözünürlükte ekranı kaplıyor bu durumda onemli olan orantı kolay gelsin.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
flashta yapmanın özel bir sebebi var mı? yoksa after effectsle falan yap; daha temiz olur ve her cihazda problemsiz gösterirsn. bilgisayarın sorunları aradan çıkar böylece.
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
![]() ![]() aloha!! arkadaşlar bi fuar için flash da prezantasyon hazırlayacağım ve bunlar plazmalarda yayınlanacak. görüntülerin bozulmaması içi ve seslerinde tabi. flash ayarlarını ne yapamam gerektiğini bilen var mı?sadece fullscreen komutu vermem yeterli mi?? ![]()
|
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!