|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Yaa.. ben mi biyerde yanlis yapiyorum yoksa flash' taki ve HTML deki ayni renkler, ayni degil mi aslinda? Yani, hex kodunu felan ayni giriyorum ama yaptigim flash ani' deki renkle, HTML sayfadaki renk birbirini tutmuyor! Yama gibi duruyor! Bu yuzden sadece siyah, beyaz gibi renkleri kullaniyorum arkaplan olarak.. Bu renkler tutuyor tabii ![]() Baska sitelerde de gordum anlattigim gibi, yama gibi duran flash' lar. Ne yapmam lazim bu sorunu asmak icin? -Yoksa bir cozum yok mu?!-
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
slmlar sevgiler önceliklen..
hocam bu daha çok 16bit renk derinliğinde yaşanan bi sorun, öncelikle renk derinliğini 24 veya 32 yapmayı dene, olmassa flashın bgsi ile aynı renkte 1x1 bir imaj yarat photoshopta ve onu background olarak HTML'ine döşe.. umarım yardımcı olur.. K.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Tesekkur ederim. En azindan boyle bir sorun oldugunu ve sadece benim yasamadigimi ogrendim
Bi ara deneyecegim onerdigin yontemi. Sagol..
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!