|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
Flash Dosya Problemi
Selam arkadaşlar, flash ta bir menu yaptım dün fakat bugün bilemediğim bir nedenden dolayı flash ta neden se dosyamı açmıyor üzerinde bir iki değişiklik yapmam gerekiyor ama dosyamı deneden açmadığını anlayamadım... eğer fla dosyasını indirip sizde bir deneyip açılıp açılmadığını kontrol ederseniz ve bana bildirirseniz sevinirim *// açılmama mesajı olarak (Failed to open document) diyor // teşekkürler. bu iş flash MX 2004 Professional da yapılmıştır... eğer sizde de açılmıyorsa demektirki bir daha yapacağım... http://www.bwod.net/mayhem/menu.fla
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Re: Flash Dosya Problemi
bende açmadı
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Melbourne
|
Cokmus bu dosya. Burdan bir ders cikartalim kendimize ve herzaman yaptigmiz onemli isleri iki kere save edelim.Benimde basima geldi bu olay hemde bir kere degil o cok can sikici bi olay.
Bir sans dosyanin .SWF hali varmi elinde goruntuliye bildigin?Eger var ise yaptigin kodlamayi ve grafikleri kurtara bilmenin bir yolu var. Iyi calismalar.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: izmir, Türkiye
|
yaok zaten yaptığım kodlamayı biliyorum ama can sıkıcı olan ise yaptığın işi tekrardan yapmak oluyor... neyse başka bilgisayarlarda da denedim açılmadı sorun benim makinamdan kaynaklanmıyormuş yani. dosyada bir problem var ama 2 saat önce çalışan dosya neden böyle yaptı bir anlam veremiyorum doğrusu
bütün herkeze teşekkür ederim mecburen çalışmayı yeniden yaptım...
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
FlashMX'de bir kere daha rastlamıştım bu olaya. Save ederken yapılan bir hareketten kaynaklanıyor sanırım. Ben aceleci ve sağlamcı olduğum için sık sık save ederim. Bir seferinde program bir işlemi yaparken save ettim ve kapattıktan sonra bir daha açılmadı. Artık yavaş ve programa yüklenmeden çalışıyorum... belki de sebebi budur. Bilmiyorum.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!