|
|
#1 (permalink) |
|
Flash Mx ve Wine
Suse 9.0 ve 9.1 işletim sistemlerim var ayrı makinalarda. Wine la çokca uğraş vermeme rağmen flash mx i yükleyemedim. Her farklı config denememde farklı bir hatayla karşılaştım. Eğer buralarda bu işi başarmış biri varsa adım adım anlatabilir mi ? Windows'dan kopmam için bitek flash mx kaldı geriye inşallah onu da halledicem de kurtulucam ms den (sun one ile deniyoruz ASP leri o da var tabi ... ) Fikri ya da kaynağı olan varsa süper olur.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Re: Flash Mx ve Wine
Valla okadar uzak ki bana geri dönüş... Gerçekten bıktım windows dan. Bi işletim sistemi bukadar mı çöker bukadar mı bozulur... Sasser dı Blaster dı virüsler var antivirüs kullanalım derken worm lar çıktı. internet Explorer en başta güzel 1 ay sonra geç açılmalar, sayfaları yüklememeler başlıyo. Ha dersiniz sadece sende öle herhalde (ki buna inanmam) öleyse bile windows beni sevmio ozaman
Yakında site yapmayı da bırakıcam zaten ama o zamana kadar flash mx kullanmam gerekio malesef. Ve evet macromedia linux için direk program üretimi içinde olduklarını açıkladı (yani ara bi programa gerek kalmadan)...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!