|
|
#1 (permalink) |
|
|
flashda ziyaretçi defteri vs yapılıyor galiba. sorum tamamiyle ziyaretçi defteri yapmakla ilgili değil ama flash+taki text kutularına yazdığımız bilgileri nasıl bir e-mail adresine yada bir başka HTML ye yada ASP ye yada bir vertabanına yada flashın kendisinden okunmak üzere kendisine gönderiyoruz. Araştırdıklarımdan anladığım kadarıyla flash ile vertabanı arasında bir ASP dosyası aracılık yapıyor(benim deyimimle). ama ben beceremedim. ben beceremedim diyorum ama bundan ASP bildiğim sonucu çıkmasın. sadece bununla ilgili bir yöntem, nasıl yapılır diye düşünemedim. bu konuda yardımcı olacaklara şimdiden teşekkürler. bir de scrip ler flash la birlikte kullanılabiliyorya, yani HTML de kullandığınız script i flash içinde de çalıştırabiliyorsunuz.(bunun da galiba bir önceki konu ile ilgisi var) bununla ilgili de bilgi verenbilirseniz ne güzel olur.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Teşekkürler inceleyeceğim.
ASP, PHP, cgi desteği veren serverım var şu anda ama özellikle ASP ile bunun yapıldığı bir örnek biliyorsanız onu da istirham edeceğim. İyi Günler Dilerim.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!