|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Flash ve Embed Video
Selam. Şu günlerde yapmakta olduğum bir interaktif CD ile başım dertte. Daha doğrusu içine koymaya çalıştığım videolar ile... Boyutu küçük avi'lerde sorun yaşamazken büyük boyutlu (140mb) videoları embed edebildiğim halde, bu dosyaları export edemiyorum. Export ederken takılıyor. Mov'larda ise linked dosyları oynatabilsem sorun kalmayacak ama onlarda kendiliğinden başlamıyor. sorun bu büyük dosyalardaki sorun ne olabilir?? İkincisi Mov dosyalarını nasıl otomatik oynatabilirim?? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Anarres
|
Re: Flash ve Embed Video
Export edememenin nedeni, bilgisayarının konfigürasyonunun yetersiz olması olabilir mİ?
filmini test movie yle değil de publish i kullanarak export etmeyi deneyebilirsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
bilgisayar çok iyi bir makine. Publish yapmayı da denedim ama işe yaramadı. Yalnız dün şeyi farkettim. Yeni açtığım bir belgeye eklemeye çalışınca sorun çıkmıyor. Acaba eklemeye çalıştığım belge çok kabarık olduğu için mi sorun çıkarıyor??
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Yer: Anarres
|
Alıntı:
büyük ihtimal düşündüğün gibidir..belki import ettiğin videonun kalitesinden ödün vererek te sorunu çözebilirsin..başka birşey aklıma gelmiyor.. kolay gelsin..
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: DENİZLİ
|
arkadaşım bu olayı nasıl yaptığını ayrıntılı olarak yazarmısın ama mailde atabilirsiniz çünkü bu benim 1 buçuk yıldan beri uğraştığım bir sorun lakin hala tam bir çözüm bulamadım yani director haricinde SWF studio ile bu olayı nasıl çözebildin yani merak ettim mail adresim eminew20@hotmail.com mail çekersen sevinirim iyi çalışmalar
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
Bu sayfada SWF Studio ile yapılabiliecek şeylerin örnekleri var. Simple video player (with controls) built in flash başlıklı örneği indirip incelersen çok rahat anlarsın. Tapmaya başladım ben bu SWF Studio'ya. |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!