|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Flash ta rollover banner nasil?
flash dosyasını banner'ın açıldığı kadar alacağı boyut ebadında hazırlıyosun.örnek olarak banner orjinalinde 468x60, açılınca 468x200 oluyorsa, .fla'nın boyutu 468x200 oluyor. HTML'e koyacağın zaman da HTML'de flash parametrelerine "wmode=transparent" satırını ekliyorsun, oluyor bitiyor.
kolay gelsin.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
bu parametreyi üç yolla ekleyebilirsin,
1. si ve en basiti direkt olarak koda wmode="transparent" eklemek.. 2. si bir web editör ile flash dosyasının ayarlarından bunu yapmak.. 3. sü ise flash'da File>Publish Settings kismindan HTML kısmını gerekli şekilde düzenlemek.. kolay gelsin..
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Kadirli
|
evet aynı dertten bende muzdariptim aradım bir türlü bulamamıştım, önerileri denedim çalıştı, ama banner altında boşluk kalıyor onu nasıl halledeceğiz
üzerine gelindiğdeki alandan başlanabiliyor yazmaya |
|
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
HTML Code:
<script type="text/JavaScript"> document.writeln('<style type="text/CSS">'); document.writeln('#layer_ID_Adi {position:absolute; left:'+(document.body.clientWidth-468)+'px; top:'+(document.body.clientHeight-150)+'px; visibility:visible;}'); document.writeln('</style>'); </script> <div id="layer_ID_Adi"> <object ID="jumpad" classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#4,0,0,0" width="468" height="150"> <param name="SRC" value="snail_splash.SWF"> <param name=wmode value=transparent> </object></div>
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!