|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
load .swf'de: _root, _parent sorunu..
Alıntı:
bu mantıkta çalışan bir kod'a sahip .SWF'yi, başka bir .SWF, 'load movie' komutu'yla çağardığında; olaylar patlıyor.. "_root, _parent" tanımlamaları'yla ilişkili olduğu {pixage'in mesajlarından okuyor ve} tahmin ediyorum ancak, _root ya da _parent 'i kod'tan silerek, sorunu çözemiyorum.. acaba, ne yapmak gerekir? teşekkür ederim, |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: load .swf'de: _root, _parent sorunu..
sadece birini kullansan, 2sini kullandığından patlamış olmasın..
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
ev sahibi .SWF'ye loadMovie("misafir.SWF",2);
diyerek bir _level tanımlamış olayı çözmüş oldum; teşekkür ederim.. ancak, gelen _swf'nin boyutunu; ayarlayamıyorum. ev_sahibi.SWF'de, ki 'boş movie clip'in boyutundan çözerim diye düşünmüştüm ama yanılmışım.. {bunu biraz arastiricam} bu yolu, ne yazık ki, yukarıdaki kod'a ilişkin layerları kendi içinde _mc yapamadığım için {direkt scene'de oldugu icin seciyorum.. |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Eğer _root ve yüklenen SWF arasında bağlantı kurmayacaksan kesinlikle _lockroot komutunu tavsiye ederim. Yapman gereken eski kodları olduğu gibi almak yalnızca başına;
_lockroot=true; kodunu eklemek... Ama ben _root ve yüklenen mc arasında bağlantı kurmak istiyorum diyorsan bunun iki yolu var; 1.si "realetive" olan bütün hedefleri "absolute" hale getirmelisin.-ki bu biraz zahmetli iştir... 2.si "ufucuk" arkadaşımızın dediği gibi _level olayını kullanmak.Yükelme yaparken; loadMovie("ev_sahibi.SWF",2); kodunu kullandığımızda, yüklenen SWF'in toplam kaç byte olduğunu bulmak için; toplam=_level2.getBytesTotal(); kodunu kullanmalıyız... İyi çalışmalar... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!