|
|
#1 (permalink) |
|
Full screen banner
Bir siteye girince bütün ekranı kaplayan ve 7 saniye sonra küçülüp bir köşede duracak olan banner yapmam gerekiyor. Daha önce bu şekilde bir banner yapmış olan varsa yardımlarını rica edeceğim. Şimdiden teşekkürler
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Full screen banner
Bir sorum daha olacak hazirladigim bu animasyonu div icerisine yerlestirdim. Ancak altta iframe içerisinde baska flash animasyon oldugu icin üst üste biniyor animasyonlar. Bunu engelleyen bir script var mi bildiginiz.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Kendim cevaplayayim bari.
Üstteki animasyon ekranı kapladigi icin transparan arkaplan kullanmıştım. iframe içerisinde yer alan animasyon da bu nedenle üste çıkıyordu. iframe içindeki animasyona da trasnsparan özelliği verince sorun çözülmüş oldu
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
bülent abi divli script'i buraya atabilirsen çok yararlı, bende geçtiğimiz günlerde bu tür bir banner hazırladım fakat kod elimde yok en azından arşiv için faydalı olur..
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
<div id="SWF" style="position:absolute; left:0; top:0; width:100%; height:100%; z-index:2">
<div align="center"> <object classid="clsid:D27CDB6E-AE6D-11cf-96B8-444553540000" codebase="http://download.macromedia.com/pub/shockwave/cabs/flash/swflash.cab#version=6,0,29,0" width="780" height="460"> <param name="movie" value="vitra.SWF" /> <param name="quality" value="high" /> <param name="wmode" value="transparent" /> <embed src="vitra.SWF" quality="high" pluginspage="http://www.macromedia.com/go/getflashplayer" type="application/x-shockwave-flash" width="780" height="460"></embed> </object> </div> </div> iframe içerisinde yer alan flash bu SWF dosyasının üstünde görünüyordu. i frame içindeki HTML sayfasında yer alan SWF'yi de aynı şekilde bir div içine yerleştirip <param name="wmode" value="transparent" /> ekledim ve sorun çözülmüş oldu :)
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
bunu iframe kullanmadan yapmanın yolu yok mu?
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
Alıntı:
<param name="wmode" value="transparent" /> kodu ekleyince problem kalmiyor.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!