|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
template üzerinde edit
.fla dosyası var fakat textten de öteye gitmem gerekiyor. Bunun için flash'a advanced girmek gerekiyor değil mi?
Portfolio Mesaj refo tarafından 07.12.2006 (21:13) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: template üzerinde edit
Gerçi templatelerden de alıntı bazında (
) değişiklik yapmam istediğin boyutta mümkün ama aslından kopmalar çoksa o zaman sıfırdan işi yapman daha kolay .. Kullanımı ve tasarlamayı öğrenmen tabiki senin için daha iyi olur....
|
|
|
#3 (permalink) |
|
flashın basitce mantığını anlarsan halledebilirsin.
flash frame, layer, library'deki nesneler ile çalışır. eğer yapacağın değişiklikleri ilgili layerde, ilgili framede, ilgili nesneyle oynama yaparsın olayı parçalayıp işini kolaylaştırmış olursun...
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
teşekkür ettim. kurcalama çalışmalarım başarıyla sonuçlandı
![]() Ama şöyle bi sorum var; sybmol olarak gözükenler diğer sıradan textler gibi değiştirilmiyor. Ne gibi bir yol izlemem gerekiyor?
Portfolio Mesaj refo tarafından 07.12.2006 (21:14) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Symbol olarak gözükenler "Library" de otamatik olarak herhangi bir MovieClip ya da Graphic yarattığında o ismi alır. Movie Clip ya da Graphic üzerinde herhangi bir değişiklik yapmak istediğinde sahne üzerinden o nesneye sağ tıklayınca çıkan menuden Edit in Place tuşuna basarak editlemek için uygun hale getir (sol tuşla nesneye çift tıklamayla da açabilirsin aynı özelliği).
Bir şirket için template düzenlemem gerekti ve adamlar beğendikleri template'i neredeyse %80 oranında değiştirtmişlerdi bana. Dikkat et, aynı hataya düşme. Bu arada template'i benim yaptığım şekilde değiştirmek yerine yenisini yapmak çok daha kolay ve kısa sürer
|
Zoque'a hoşgeldiniz!