|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: hatay
|
Farklı sorun Yardım Bekliyorum
Merhaba Benim elimde player.SWF video.SWF harici.SWF var şimdi player.SWF çalıştığında loadMovie("video.SWF", _root.stage); yükleniyor burada sorun yok video.SWF süresi 1 saat ben harici.SWF nin içinden bir link vermek istiyorum video.SWF nin 200 üncü karesine gitsin. Not: ama unutmayalım player.SWF nin stage mc sine video.SWF yükleniyor yani ben harici.SWF nin içinden link verirken player.SWF nin içindeki stage mc sine yüklenen videonun 200 üncü karesine gitmek istiyorum ve 300 üncü karesinde durmak istiyorum. sorun çok acil yardımcı olursanız çok teşekkür ederim... Mesaj irsoy tarafından 11.07.2005 (10:11) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Farklı sorun Yardım Bekliyorum
video.SWF'nin 300.frame'ine stop yazıp. player.SWF'yede:
Kod:
_root.stage.gotoAndPlay(200) Kod:
_root.stage.gotoAndPlay(200);
onEnterFrame=function(){
if(_root.stage._currentframe>=300){
_root.stage.stop();
delete this.onEnterFrame;
}
}
Fakat 1 saat'lik video uzun olması bakımından sorun çıkarabilir. Benzer bi durumla karşılaşmıştım yaptığım animasyon belli bi frame'den sonra(1000 yada 2000 olabilir tam hatırlamıyorum) düzgün çalışmıyordu. Yani stop play kodları işlemiyordu. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
ama 1 saatlik video ben videoyu swish videoda çevirdim editleyemem hemde isteyen videonun tamamını izleyecek senin dediğin gibi olursa 300 üncü framede duru.
ilgilendiğin için teşekkür ederim... |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
arkadaşlar hepsi bunun içinde bakın yapan olursa helal harici.SWF nin içindeki butona tıklayınca oynayan videonun örn 20 karesinden başlasın 40 karesinde bitsin
ilgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür edrim içinde güzel bir player var kallanmak isteyen kullanabilir... http://rapidshare.de/files/2996833/Sorun_burda.rar.html |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!