|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
load unload movie problemi!?
arkadaslar index SWF den bilumum baslıkları on (release) { _root.contents.loadMovie("editorial3.SWF"); } gibi kodlarla iceri cagırıyorum. cagırdıgımda index deki arka plan imajının ( bir movie clip) unload olmuyor. nasıl olacak ? Mesaj webee tarafından 02.08.2005 (14:34) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Re: load unload movie problemi!?
Alıntı:
Ya da en basitinden bu movie' yi hide edebilirsin. Kolay gelsin. Saygılar.
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: load unload movie problemi!?
Alıntı:
ilk once ilgin icin tesekkur ederim. _root.contents imajları , yani dısardan cagırılan SWF leri iceren movie clip degil. o bir bos movie clip.aslında benim kabaca problemim su 5 baslıgım var ver her baslık dısardan SWF cagırıyor. 1 baslıktayken 2. baslıga basıldıgında 2.SWF cagırılıyor ornegin. fakat 2. SWF cagırıldıgında 1 SWF hala sahnede oluyor. yani kabaca bir site navigasyon problemi. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Function Yöntemi ile Load / Unload Movie Çözümü.
Bir fonksiyon tanımlayıp bunu unloadMoviesFunction olarak adlandırırsın. Daha sonra fonsiyonun içeriğine sahnede oynayan bütün movie'leri kaldırmasını söylersin. Yeni bir movie yükleteceğin butonların action scriptlerinin ilk satırlarına da unloadmoviefunction'unu çalıştıracak biçimde bir kodlama yazmak şu an aklıma gelen en pratik çözüm.
Main scene'de herhangi bir süregelen frame'in action scriptine; Kod:
function unloadMoviesFunction() {
unloadMovieNum (1);
unloadMovieNum (2);
unloadMovieNum (3);
}
Kod:
unloadMoviesFunction();
loadMovie("sample.SWF",4);
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!