|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Tokat
|
Adobe InDesign CS Sayfalar Karıştı
Merhaba Arkadaşlar, Adobe indesign CS de bir kitapçık hazırlamalıyım. Yaklaşık 10 sayfa olacak. A4 ün yarısı ebdında (A5 sanırım) sayfalar halinde A4 e yatay basılıp ortadan zımbalancak. Yani bir A4 yüzünde 2 sayfa olcak. Şimdi işin acemisi olduğum için bunu pdf yapınca yazıcıda nasıl yazdıracağım. Bunu pdf yapmadan önce indesign CS sayfaları sıraya nasıl koyuyor?
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Adobe InDesign CS Sayfalar Karıştı
örnek bir dosya yolladım. yazıcı ayarları çok karısık degil; ancak xerox'tan çıkış alacaksan pdf yollaman lazım; o zaman ayarlar biraz değişiyor. bilmiyorsan anlatabilirim onu da.
bu arada sanırım konuyu yanlış yere açmıssın.
Je ne veux pas être flétri de la qualification de poseur. Je ne laisserai pas des Mémoires. La poésie n'est pas la tempête, pas plus que le cyclone. C'est un fleuve majestueux et fertile. (...) Mesaj Lautreamont tarafından 26.08.2005 (23:40) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: Tokat
|
Re: Adobe InDesign CS Sayfalar Karıştı
Alıntı:
Dosya boştu keşke tüm tasarımı siz yapsaydınız... Şaka bir yana bende konuyu yanlış yere açmışım dalgınlık işte yardım için teşekkürler. Bunu "Luna grafik Forumu 2D " ye taşımak için burda kapatıyorum. Teşekkürler...
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!