|
|
#22 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Flashta resim kaydırma ?
açıklanabilecek en ayrıntılı şekilde açıklanmış zaten bu konu, kodları belirtilen layerlara yerleştirip derleyemeyecek kadar da mı flash bilginiz yok ?
uğraşıp yapamadıysanız saygı duyarım fla yı attachment olarak ekleyin ben yardım edeyim. |
|
|
|
|
|
#23 (permalink) |
|
|
ugrasmadıgımı nerden biliyorsun da boyle saldırıcasına mesaj yazıyorsun flash bilgim yok diye defalarca yazdım eger yapabilseydim zaten yapabilirdim burada sizden yardım istemek zorunda kalmaz ve rahatsız etmezdim.
sen benim ne kadar bilebilicegimi nerden biliceksin olusturabilseydim olustururdum. boyle yardım edeceksen hic etme istemiyorum yardımını falan bir dahada insanları yargılarken dusunerek yaz kimin neyi ne kadar bildigini bilemezsin senin amacın yardım etmekmi yoksa saldırıda bulunmak mı forumda yardım ediyorsun belki ama forum asıl manyıgını kavrayamamssın kuısura bakma. |
|
|
|
#25 (permalink) | ||
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
Alıntı:
http://www.converserussia.ru adresindeki gibi (loadingten sonra ) 100 de 100 fit edilmiş ama scale edilmemiş bir moviyeyi x ve y de mouse un hareketine göre kaydırmak istiyorum.İnternette ve zoque de araştırdım sabit boyutlu resimler için kaydırma bulabildim.Actionscript im yeterli olmadığından kendime uyarlayamadım.Zaten sizin yazdıklarınızda tam olarak çalıştıramadım.İsterseniz bir ek dosyaya göz atın ne demek istediğim daha güzel anlaşılır.Birde resimdeki köPage Rankingüye göre koordinat almam gerek tam ortasına yani.Onuda anlayamadım pozisyon almıyor.İsterseniz bir dosyaya gözatın daha iyi anlarsınız. Cidden çok yardıma ihtiyacım var bu tarz yapılmış bir .fla dosyası bulamadım hiç internette.Eğer yardım edebilirseniz gerçekten çok makbule geçer. Dosyayı upload ettim buradan indirebilirsiniz. |
||
|
|
|
|
|
#27 (permalink) | |
|
Yer: Antalya
|
Merhaba; banada böyle bi çalışma lazım aramalarım sonucunda bu konuyu buldum ve yeni bir konuda açmak istemedim.
codesignist; yazmış olduğun açıklamalarla denedim ama başarılı olamadım bir türlü yaptığım fla dosyasını ekliyorum sorunum nerde olduğunu söyleyebilirsen çok sevinirim tşkler. Alıntı:
|
|
|
|
|
|
|
#28 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bu kodlar Actionscript 2.0 üzerine yazıldı. Fakat siz yaptığınız dosyayı AS 3.0 olarak publish etmişsiniz.
Bunu; File > Publish Settings'e tıklayıp flash sekmesine gelip ActionScript version kısmından AS 2.0'ı seçerek değiştirebilirsiniz. Ayrıca pay_x ve pay_y değerlerini de sıfıra eşitlerseniz. Herhangi bir sorununuz kalmaz. Kod:
var pay_x:Number=0; var pay_y:Number=0; |
|
|
|
|
|
#30 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
codesignist tekbaşına çalışmasında bi problem yok yalnız yapmak istediğim bi sistemde yerleştirince garip bi sorun cıkartıyor cozemedim ...
ona benzer ufak bi ornek calısma yaptım. şöyle izah edeyim; giriste ana resmimizin uzerine baska bi resim secebilme icin butonlarım olcak (ben simdilik bi tane yaptım) sectigi taktirde res mc mizde ana resmimizin ustune o sectigimiz resmide getirmek ve boylece 2 sinden olusan resme o efekti uygulamak istiyorum. ama secsemde efekt sorunsuz ana resim icin calıssada ikinci sectigim resim bir turlu ana resmin uzerine cıkmıyor nedenini anlamadım yapmak istedigim sistemin ornek calısması ekte. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!|
En popüler ilk 100 etiket
Tag Cloud
|
| acil adsl ajax almak arama araniyor ariyorum ariyoruz asp bilen bilgi bilgisayar blog calisma css dijital div domain dosya eleman film firefox flash font form forum fotograf freelance google gore grafik grafiker hakkinda hangi hata hatasi hosting html ilgili ilk image internet istanbul istiyorum java javascript karakter kayit kisisel kullanimi link logo mac mail menu muzik mysql nasil neden nedir online oyun photoshop php problemi program programi reklam resim satilik sayfa script server ses sistemi site sitesi son soru sorun sorunsali sorunu sql swf |