|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
fla dosyaları bozuluyor
Selam,benim başım fla dosyalarıyla fena halde dertte...hazırladığım projelerin bazılarında dosyalar durduk yere bozuluyor ve librarydeki semboller birbirine giriyor. Daha öncede bir başka forumda konuyu açmıştım, gelen cevaplar flashın crackli olmasından kaynaklandığı doğrultusundaydı ancak sorunu ilk yaşadığım zaman çalıştığım firmada kullandığımız flash mx versiyonuydu ve lisanslıydı, şu an problem yaşadığım versiyon da flash 8 in 30 gün trial sürümü 6 ay önce hazırladığım projeyi 14 kere decompile edip tekrar düzenlemekten bunalmış bir halde medyasoftu aradığımda daha önce böyle bir problemle karşılaşmadıklarını kendilerine garip geldiğini söylediler ve dosyayı göndermemi istediler dosyayı yolladım cevapta bekledim ama herangi geri dönüş olmadı neyse şikayet köşesine çevirmek istemiyorum ama daha sonrada kendilerinden bir cevap alamadım ve yedekli çalışarak durumu idare etmeye çalıştım derken canıma tekrar tak etti...şu an üzerinde durduğum ihtimaler 1-windows 2000 profesional kullanmam 2-libraryde kullandığım isimlerin flash tarafından mantığını çözemediğim bir şekilde karışıklığa yolaçması 3-programın önemsenmeyen bir debug'u ne dersiniz neden olur bu
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: ankara
|
Re: fla dosyaları bozuluyor
sorunun başka bir kaynağı olarakta
eğer SWF decompiler tarzı birşeyler kullanıyorsanız veya başka bir flash dosyasında diyelimki symbol 1 isimli birşeyi kopyala yapıştır ile atıyorsanız flaş içine bu sorun çıkıyor ve fla larınız bozuluyo sebebi kütüphanede çakışma oluyor. artık bu bir bug mıdır değilmidir bilemem. ama benim tavsiyem librari öğelerinin isimlerini değiştirir kopyalarsanız sorun ortadan kalkacaktır. crack li olması ile ilgilibi sorun olduğunu düşünmüyorum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!