|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Soundtrack Kontrol
flash'da Sound Kontrol etmek için (On / Off) nasıl bir yöntem izlemeliyim? Normal button ile bunu yapabiliyorum, ancak istediğim şeyin adını tam olarak bilmesemde sanırım SoundTrack Graphic.. Yani istediğim şey tam olarak hareketli grafik yani ritim grafik.. Yapılışını anlatacak ya da elinde Tutorial bulunan varsa paylaşırsa sevirim. Ekteki dosya anlatmama yardımcı olur sanırım.. Teşekkürler.. Mesaj Purfer tarafından 25.11.2005 (13:07) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Re: Soundtrack Kontrol
tam olarak anlayamadım sorunu. animasyonu olan (ektekine benzer) bir imaja basınca ses kapansın mı istiyorsun? yoksa ektekine benzer bir animasyon yapmak mı?
|
|
|
#4 (permalink) | |||
|
Alıntı:
Müziği durdurmak istiyorsan, herhangi bir buttona; Alıntı:
Alıntı:
fatihturan | sinemalardan | twitter | friendfeed | flickr | lastfm | ma.gnolia | digg | linkedin Mesaj fatihturan tarafından 25.11.2005 (17:57) yeniden düzenlendi. |
||||
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
@slay3r, teşekkür ederim bunu zaten yapıyordum sorunum ritim tutan bi grafik yapmaktı onu da hallettim teşekkürler..
http://www.disept.net/blog/wp-files/soundtrack.zip |
|
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Belki başkasının işine yarar.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
istediğin ritm tutan şeyin şu an için en gelişmiş versiyonu AS3 ile yapılmış olarak burada bulabilirsin.
Not: AS3 yüklü olması gerekli izlemen için.
|
Zoque'a hoşgeldiniz!