|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Flash 8 loading sorunu
Arkadaşlar merhaba, Çalıştığım sistemde ön yükleme yaparken "simülasyonda" problemle karşılaşıyorum. Bazı internet hızlarında doğru çalışıyor (Simulasyonda: View/Download Settings/28.8 mesela); fakat bazılarında düzgün çalışmıyor. Sanırım kodlarda bir sorun var. Yani problemin oluşmasını gözlemlediğimde bunu anladım, birisi göz atabilirse sevinirim (Ayrıca ekte FLA verdim, flash 8 FLAlarıdır) frame 1: PHP Code:
PHP Code:
ozguraltay.com //Açıldı, beklerim... labs.ozguraltay.com //outside of the box GreenAerosol.deviantart.com //Online galerim Mesaj Miolnir tarafından 31.12.2005 (00:32) yeniden düzenlendi. Açıklama: eklenti dosyası gereksiz büyüktü... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
Re: Flash 8 loading sorunu
Sorunu bir adım daha öteye taşıyorum;
bazen (sıklıkla) Simulasyonda (ctrl + enter) koddaki checkPorgress fonksiyonunun doğru çalışmadığını gözlemledim. Eğer her seferinde olsaydı anlayacaktım ama dediğim gibi belirli (28.8 K hızın ve altındaki denemelerde) Test Movie denemelerinde çalışmıyor... Hayır bir bug mı var yoksa benim göremediğim bir yanlışlık mı var onu anlamadım??? kodda aşağıdaki gibi ilgili yere bir trace koyarsanız bazen undefined çıktısı elde edeceksiniz bazen de olması gereken sonucu alıyoruz. bir yardım lütfen... PHP Code:
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
sorunu çözdüm...
Şimdi öncelikle şunu söyleyim; kafama takılan bu kodun neden ara-sıra çalıştığıydı. Nedenini bulamadım ama eski kodlama tarzıyla, biraz da kod türeterek çalışmasını sağladım.
daha önceki kodda PHP Code:
PHP Code:
PHP Code:
Ben de ne varsa eskilerde var dedim, bildiğim gibi yaptım: PHP Code:
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
physcop inan bana denemediğim varyasyon kalmadı
![]() Aynı şeyi Mb lık dosyalarda da yapıyor. Bir de şöyle düşündüm "ilk frame de copmonentleri yüklüyor belki ondandır" Ama onunla da bir alakası çıkmadı, yok yokk yani... Ben pes ettim bir neden bulamadım buna.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!