|
|
#1 (permalink) | |
|
|
flash mx'de iframe sorunsalı
flash bir menüm var. get url ile sayfalarımı "galeri" isimli iframe de açmayı istiyorum. menüde 8 item var. herhangi birini tıkladığımda iframe içinde açılıyor bunda sorun yok. ancak 2. farklı bir linke tıkladığımda hangisine tıklarsam tıklayayım yeni pencerede açılıyor. menü itemlerinde kodlama farkı bulunmuyor hepsinde kopyala yapıştır yaparak ve sadece gerekli yerleri değiştirerek kodlamıştım. sorunu tekrar yazayım : -ilk seferde hangi menü itemini tıklarsam tıklayayım iframe içinde açılıyor -ancak 2. sefer tıkladığım link (ilkinde çalışan bile) yeni pencerede açılıyor iframe içinde değil şaştım kaldım, çözemedim . bir yardım edin size zahmet Alıntı:
Mesaj sadece tarafından 09.01.2006 (13:16) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
|
Re: flash mx'de iframe sorunsalı
arkadaşlar aşamadım bu sorunu yok mu yardım edebilecek bi arkadaş.
cashe ile ilgili bi sorun olabilir dediler, şu kodu denedim ama sonuç aynı ikinci tıklanan link yeni sayfada açılmaya devam ediyor. : Alıntı:
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Flash & If Frame...
Tamam saat biraz geç oldu. Ben yalnızca bir duble içtim, yazılanları üç defa okudum ancak yine de problemini anlayamadım dersem. Tam olarak yapmak istediğini bir anlatabilir misin?
Çocukken her sabah Tanrı'ya yeni bir bisiklet alması için dua ederdim.Ama sonunda insan Tanrı ilişkisinin böyle olmadığını anladım ve kendime yeni bir bisiklet çaldıktan sonra her sabah günahlarımın affedilmesi için O'na dua ettim. "Al Capone" flasher & eiNsteiN |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!