|
|
#1 (permalink) |
|
Random Movie
Merhaba arkadaşlar, Sorum biraz armut piş ağzıma düş gibi, düşündüğümü yapacak hazır script veya nasıl yapacağımı anlatacak bir tutorial bulamadım, belki de sonunda işim olmadığı halde actionscript öğrenmek zorunda kalırım, herneyse soruma geçeyim. Sitemde birkaç animasyon kullanacağım, bu animasyonlar aynı karakterin aynı alanda yapacağı hareketler olucak, her bir animasyonda karakterim sahneye girecek ve sonunda da çıkacak. Ben animasyonları tek bir hamlede preload etmek yerine parça parça çağırmak istiyorum, indirilmiş animasyon oynamaya devam ederken kalanlar sırayla arkada yüklenmeye devam edecek ve yüklenmesi tamamlanmış olanlarda rastgele şekilde sahnede oynamaya devam edecekler. Nasıl düşün müşüm? Süper dimi Lütfen yardım edin her programı herşeyiyle öğrenmeye çalışmaktan yoruldum.
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Re: Random Movie
Selam.. Söylediğin şey mantık olarak şu sanırım:
- İlk animasyon yüklendikten sonra oynamaya başlayacak. - Her animasyon bittikten sonra (atıyorum) A listesinden bir animasyon seçilip oynatılacak. - İlk başta boş olan A listesi animasyonlar yüklendikçe dolacak ve rastgele seçim de bu listeden yapılacak. Böylece sadece yüklenen animasyonlar oynatılır. Bunu Actionscript'e dökebilecek ya da bundan daha pratik yollar önerecek birileri mutlaka vardır aramızda.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Random Movie
iki ozelligi olan bir kurgu oldugu icin, tutorial'in iki asamali hazirlanmasi, konu'ya arsiv bolumu'ne tasiyacak bir nitelik kazandirir diye dusunuyorum..
1, yuklendikce sahnede yeralan (sirasi belirlenmis) .mc'ler 2, yuklendikce sahnede (random/rastgele) yeralan .mc'ler |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!