|
|
#1 (permalink) |
|
Flash ve Swish max İntro hazırlama
herkese merhabalar. Arkadaşlar flashda veya swish max da intro nasıl hazırlanır. çizgilerin geçisi arkadaki sürekli dönen efektler. parlayan nesleler birden yanıp sönen resimler ,müzik aç kapa ,skip intro v.b gibi introları nasıl yaparım . teşekkürler
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Re: Flash ve Swish max İntro hazırlama
Az Çok Biliyorum biraz uğraşıyoum.
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
|
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Zoque'tan bu şekilde soru sorduğunuzda faydalanmanız çok zor. Önce bir şeyler yapmanız lazım. Siz hiç bir şey yapmadan her şeyin anlatılmasını istiyorsunuz. Bu mümkün olabilir mi sizce? Eğer bilginizin yetersiz olduğunu düşünüyorsanız önce bir eğitim almalı veya kendinizi eğitmelisiniz. Bu durumda da ilk isteyeceğiniz bilgi flash konusunda nasıl eğitim alınabileceği olmalıdır. Farkında mısınız bilmiyorum ama insanlardan sıfırdan intro nasıl yapılır bilgisini almak istiyorsunuz. İki kelimelik bir bilgi olsaydı zaten kendiniz yapabilrdiniz değil mi?
Dikkate alıp almayacağınızı bilemem ama ufak bir tavsiyem var: Önce flash bilginizi ilerletebileceğiniz ilgili kaynakları sorun. O kaynaklarda flash intro örneklerini bir inceleyin. Anlayabildiğiniz kadarıyla bir intro yapın. Ortaya bir şeyler çıkarın. Takıldığınız yerleri "nerelerden bilgi alarak" çözebilirsiniz, sorun. Biraz biliyorum diyip herşeyin anlatılmasını istemenin, bilgiyi istediğiniz insanlara karşı bir haksızlık olduğunu düşünüyorum. Araştırma yapmadan hiç bir şey öğrenemezsiniz. Araştırmayı yaptım "zoque"a ulaştım diyorsanız, o zaman araştırmanız yeterli olmamış. Bilgiye ulaşmak için emek sarfedilmesi gerekiyor bence. Hiç araştırma yapmış gibi görünmüyorsunuz. Yardım istediğiniz konuda hangi detaylara takıldığınız bile belli değil. Bilgiyi isteme, araştırma, kullanma konusunda daha binlerce sayfa yazılabilir ama insan hayatı yetmez.
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!