|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
XML'den yazı yüklemek istiyorum
http://www.beyn.org adresindeki flash header'ımda göreceğiniz bir bölüm var "Kafasına Göre Değişen Yazı" diye. Bu rasgele yazı şimdilik 19 maddelik bir diziden çağırılıyor, yani flash içerisinde. Ama bu yazıları artırdıkça header'ın boyutu büyüyor. 10KB sınırını aşmak istemediğinden artık flash'a XML gömme hakkında bilgiye ihtiyacım olduğunu hissediyorum; zaten flash ve XML ile harikalar yaratıldığını duymuştum. Şimdi iki sorum var: - Hiç, ama hiç XML bilgim yok. flash'ta kullanabilecek kadar XML öğrenmek için bana önerebileceğiniz en sade Türkçe (olmadı İngilizce) kaynak nedir? - flash'a XML entegrasyonunu anlatan iyi bir Türkçe kaynak var mı? Şimdiden teşekkürler. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Viyana
|
Re: XML'den yazı yüklemek istiyorum
cok güzel bir örnek, benimde bi sorum olacakti, bu örnegi mesela kategorilere ayirsak,
diyelimki 3 kategori var, 1.) Aile Fotolarim 2.)Tatil Fotolarim 3.)Arkadas Fotolarim ve örnegin bir dropdown ile bu kategorileri secme imkani veya sadece mesela 2. kategori yani tatil fotolarim gösterilmesi bunu nasil yapabiliriz
|
|
|
|
|
|
#6 (permalink) | |
|
Yer: Kocaeli & İstanbul
|
Re: XML'den yazı yüklemek istiyorum
Alıntı:
benimde ==> benim de diyelimki ==> diyelim ki yapabiliriz ==> yapabiliriz? Noktalama işaretleri ve cümle başlarında olması gereken büyük harfler...
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!