|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Final Cut & vizRT ilgili bir kaç soru
Merhabalar Pc'den Mac'e gecme kararı aldım ve neticesinde bir kaç sorum olacak Öncelikle Türkiyede "vizRT"ı Doğan holding , Tgrt, Ntv gibi belli başlı kanallar kullanıyor freelance çalıştığım bir kanalda yapılan işleri gördüğümde, özelliklede yurt dışında çok başarılı işler çıkartıyorlar.Örn. gördüğünüz Hava Durumlarındaki,spor programlarında aksiyonlar vs... Bunun eğitimini Veren var mı güzel ülkemizde sadece programın dağıtımcısı satılan program dahilinde veriyor-muş eğitimini. Aslında benim gönlüm Final Cut yanlısı ama sadece izlenimlerim ve amator bazda çalışmalar harici pek kullanma fırsatım olmadı, Bu programında eğitimini veren kuruluşlar varmıdır. ve asıl ince soru iş imkanları ne durumdadır.. Saygılarımla .onur
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Bochum
|
Re: Final Cut & vizRT ilgili bir kaç soru
Belki ilginizi çekebilir diye yazmak istedim.
Apple Türkiye bu ay sonuna kadar her hafta ücretsiz Final Cut Studio eğitimleri veriyor. İlginizi çekerse http://www.apple.com.tr/tur/apple/ed...cut/index.html adresinden inceleyip ücretsiz kaydınızı yaptırabilirsiniz.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Final Cut & vizRT ilgili bir kaç soru
Alıntı:
Son 2 gündür bir ajansın video'larını finat cut ile kurguluyor ve bazı bazı anlıyor gibiyim.. neyse tşkler sunuyorum. Saygılarımla .onur
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!