|
|
#1 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Flash'a xml'den veri çekmek ve integer değeriyle oynamak (sanıyorum)
Merhaba, Üyeliği henüz onaylanmamış bir arkadaş bana şu soruyu onun adına açmamı istedi, flash'tan hiç anlamadığım için herhangi birşey eklemeden alıyorum; Alıntı:
Mesaj s5prin tarafından 22.03.2007 (11:58) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: Flash'a xml'den veri çekmek ve integer değeriyle oynamak (sanıyorum)
flash AS içinde string olarak tanımlanmış bir sayıyı Number() fonksiyonu ile sayıya çevirmek mümkün.
Bir degisken degisken = Number(degisken); şeklinde sayıya dönüştürülebilir. Fakat gördüğüm kadarıyla asıl yapılmak istenen nedir pek anlayamadım, flash kodunda PHP dökümanından alınan değişken bir dynamic text sahasına yazdırılıyor, bunun için integer yapıyla oynamaya gerek yok. Yapılmak istenen bir matematiksel işlem midir?, Durum öyleyse PHP'nin bize verdiği veri nasıldır ? Diğer yandan PHP kodunda da hata var, ekrana $usd=$fname=$doviz türünde bir çıktı geliyor sanırım. Bunun $fname=123546 türünde bir çıktı haline getirilmesi gerek ki en azından bu bir sayıdır diyelim. (not: PHP'den çok anladığım söylenemez bu noktada yanılıyor olabilirim) Aslında bize phpden gelen veri şudur ve flashta yapılması istenen veri biçimi şudur şeklinde bilgi verebilirse daha sağlıklı cümleler kurmak mümkün olur.
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!