|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
setInterval sorunu
Merhaba, Bir konuda takıldım ve yardımlarınızı bekliyorum :-8 setInterval ile bir fonskiyonu aralıklı olarak çalışıtırıyorum süre saydırıyorum. Bu kodlarımın hepsi 2ci framede. 1ci framedede butonum var başlamaya hazırmısın diye. fakat bu set interval komutu ilk kareden çalışmaya başlıyor ve kişi ne kadar çok beklerse o kadar vakti azalarak başlıyor. Buna bir türlü engel olamıyorum. ilk karede bu kod olmamasına ragmen heryere etki ediyor. veya bunu o karede durdurmanın yolu varmıdır. Kod parçalarım. 1.frame stop(); _root.btn_1.onRelease = function() { _root.gotoAndStop(2); _root.oyunuBaslat(); } 2.frame zamanlama = setInterval(basla, _root.turlararasisure); saniye = setInterval(saniyeYenile, 1000); ///////////60 Saniye Saydırma///////////// function saniyeYenile(){ _root.saniye = getTimer(); _root.saniye = Math.floor(Number(_root.saniye/1000)-(_root.sure)); if (_root.saniye<1) { trace(_root.saniye); _root.saniye_txt.text = _root.saniye; } else { _root.intervalTemizle(); trace("bitti"); //delete _root.onEnterFrame; } } Yardımlarını için şimdiden teşekkürler.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: setInterval sorunu
PHP Code:
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|