|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Actionscript imleç sorunu
Selam arkadaşlar, Yapmaya çalıştığım projede farenin imlecine göre sadece x ekseninde hareketi olan bir movieclip var ve movieclip de anasayfadadaki bir butonun tıklanıp tıklanmamasına göre hareket ediyor. Yapmak istediğim imlecin serbest hareketinde değil; imleç ile buton tıklanınca karekterin imlecin olduğu yere gelip animasyonunu yapması. Bunu sağlayamadım bir türlü. Yardımlarınızıbekliyorum Sevgiler
|
|
|
#2 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Re: Actionscript imleç sorunu
Alıntı:
import mx.transitions.Tween; var easeType:Object = mx.transitions.easing.Regular.easeIn; basilacak_buton.onRelease = function { tween = new Tween(oynayacak_mc, "_x", easeType, oynayacak_mc._x, _root._xmouse, 1, true); } Yukarda true dan önceki 1 animasyonun 1 saniye süreceğini gösterir. Ayrıa easeType ile regular bir easing veriliyor. onu Back , Strong gibi bir metodla değiştirebilirsin. Kolaylıklar |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Re: Actionscript imleç sorunu
Sağol arkadaşım. Kendim bir şekilde çözdüm problemimi ama problem bitmiyor tabi ki
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!