|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Flash + İletişim formu
Merhaba Arkadaşlar... Bu işte yeniyim.. Bu sebeple bazen sizlere saçma gelebilecek sorular yada anlamakta güçlük çekebileceğim konular olabilir. Ve bu iletişim formuda aynı şekilde sıkıntı yşadığım konulardan birisi. Ben flashla bir site hazırladım ve öyle bir form hazırlamak istiyorum ki bu formu dolduran kişi gönder butonuna basınca direk olarak benim belirlediğim mail adresime gelsin. Fakat duyduğuma göre static text v.s. gibi ilgi alanım dışı form yapmam gerekiyormuş. Bu konuya açık bir şekilde boş vaktiniz varsa anlatabilirmisiniz. Forumda araştırdım fakat hazır formlar var ben ise kendim hazırlayıp kodu içine gömmek istiyorum. Şimdiden teşekkür ederim.. SAYGILARIMLA A. Çağatay SAYIŞMAN |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: Flash + İletişim formu
Merhaba,
İlk mesajınız olduğundan ve forumda yeni olduğunuzu düşünerek arama bölümünü kullanmamanız göz ardı edilebilir bu seferlik ![]() Ders III: Flash MX & PHP Mail Form hazır örneklerin üzerinden gidip nerede takıldığınızı söylerseniz, size daha kolay yardımcı olabilirim. Kolay gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Re: Flash + İletişim formu
Alıntı:
Gerçekten çok yardımcı oldun. Bu forumda dediğin gibi yeniyim fakat daha evvel bir kaç frumda takıldım. arama yaptım fakat bunu bulamamıştım hep hazır olan formlar çıktı karşıma bu tarz anlatımlı hiç görmemiştim. İlgin için Tekrardan teşkkür ederim... |
|
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!