|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Flash 3d Rotation Menu
Bana flash CS3'le hepsiburada.com'un ortasında bulunan 3d Rotation menü yapmam için yol gösterebilir misiniz? - Bu menüyü yapmak için 2 adet component indirdim ve kurdum fakat componentler çalışmıyor yada ben çalıştıramıyorum. Bu sıralar çok aranan bir kou bu. Bu konuda yardımcı olursanız hem benim hemde arayan bir çok insanın sorunu çözülmüş olur.
Hayat hikayemiz bulutların üzerinde başlar,bu eşi benzeri bulunmaz zaman dilimi son bulur toprak'ın altında.Uçtuğunu sanarak yaşadığın bu dünyada,aslında hep düşütesindir.En başından: Bulutlardan, En Sonuna: Toprak'a. |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Re: Flash 3d Rotation Menu
flashwanted.com/free-flash/3d-Rotation-Menu/
Adres Bu ise aynı şekilde indirip flash ı açıp components sekmesinde ekleyip ve sonra 01.jpg ve 1.jpg isimli 4 adet jped oluşturarak bi klasöre kaydedip çalışma dosyanızıda bu klasöre kaydeip çalıştırırsanız olay tamamdır |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Kayseri
|
Teşekkürler hocam. Benim daha öncden yüklemiş olduğum component bu idi. Fakat ne yaptımsa bunu çalıştıramadım. Ben CS3 de AS 2.0 dosyası açarak deniyorum sizce sorunum bundan kaynaklanıyor olabilir mi?
Hayat hikayemiz bulutların üzerinde başlar,bu eşi benzeri bulunmaz zaman dilimi son bulur toprak'ın altında.Uçtuğunu sanarak yaşadığın bu dünyada,aslında hep düşütesindir.En başından: Bulutlardan, En Sonuna: Toprak'a. |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
merhaba;
evet kesinlikle haklı olabilirsiniz çünkü hem verisyon 8 olarak belirtilmiş hemde bende flash 8 de çalışrıdım o sitenin forum kısmına yeni konu açarsanız daha çabuk sonuç alabilirsiniz ama aklıma bi yöntem daha geliyor yanlış da olabilir dosyayı fla dosyasını kayıt ederken flash 8 formatında kaydedip öle bi deneseniz. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!