|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
swf oynatılırken, baska swfler yukletmek
Merhaba arkadaslar, arama yaptım ama basarılı olamadım ![]() Bi çıkmaza düştüm sizlerden yardım istiyorum. İki ana SWF dosyam mevcut, bunlardan ilki intro kısmı ikincisi de sitenin kendisi, ayrıca ikinci swfye dısardan loadmovielerle swfler yükletiyorum... Benim tıkandıgım nokta su, dogal olarak once intro oynatılıp ardından siteye giriş yapılacak, intronun tam yuklenip yuklenmedgini kontrol eden bir loading olacak ve intro oynatılmaya baslanacak , intro oynarken de sitenin swfsi ve ayrıca siteye cagırdıgım birkac ufak SWF yuklensin istiyorum ancak bunu nasıl yapabilirim bilmiyorum. Umarım istediğimi anlatabilmişimdir, loadMovie ile bi target belirtmem gerektiği için kullanamıyorum. Yardımcı olursanız sevinrim teşekkürler |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Re: swf oynatılırken, baska swfler yukletmek
Sanırım AS2 için soruyorsunuz.
İntro oynamaya başladığında diğer SWF'lerin de yüklenip oynamaya başlaması için; Öncelikle aynı anda oynamasını istediğiniz herbir SWF için farklı bir boş movieclip örneği oluşturmanız gerekir. İntronun onLoadComplete fonksiyonuna bu swflerin yüklenmesini ayarlayarak istediğinizi yapabilirsiniz. |
|
|
|
|
|
|
#3 (permalink) | |
|
Yer: İstanbul
|
Alıntı:
Elimde yaklasık 800 kblık bir introm ve yaklasık 500 kblık bi sitem var, ayrıca siteye tıklanan butonlara gore dısardan animasyonlar yukleniyor, ornegin projeler butonuna tıklanınca projeler icin hazırlanmıs animasyon swfsini movie clip icine cagırıyorum... intro ve siteyi farklı sceneler kullanıp aynı SWF yaparsam boyut cok buyuyecek ve bekleme suresi artacagı icin istemiyorum, benim istegim intro yuklenip oynamaya basladıktan sonra arka planda sitenin swfsi ve diger ufak swflerin yuklenmesi, intro bittigi zamanda giris butonu belirecek ve siteye gidilecek bu sekilde ekstra loading olmayacak sitenin ziyareti kolaylasacak. |
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) | |
|
Alıntı:
Diğer butonlara tıklanınca çağrılacak swfler butona bağlı yükleneceği için sanırım onların da tamamının ilk başta yüklenmesini istemiyorsunuz. Eğer onlar da yüklensin, butona basıldığında sadece oynasın istiyorsanız 500 kb. lık bölümün bulunduğu frame'e bu swflerin de yüklendiği kodları yazarsınız. Her bir bölümü ayrı bir boş mc ye yükler ve bu mc'lerin visible değerini false yaparsınız. Butonlara tıklayınca da visible değerini true yaparak hazır yüklenmiş swfleri görünür yaparsınız. PHP Code:
|
||
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!