|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Izmir
|
xml random tickera 2. satırı eklemek
XML-flash alışverişinde çok zayıfım. Bulduğum ekteki örnek, verileri XML'den rastgele okuyor. Ben bu okunan verilere rengi ve büyüklüğü farklı (font biçimlemesi sorun değil) ama yazıyla bağlantılı olarak yine rastgele gelen başlıklar eklemek istiyorum. Bir süredir kurcalıyorum ama childNodes kısımlarını çözemedim bir türlü. Kolay yolunu nedir diye sorsam? |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
Re: xml random tickera 2. satırı eklemek
AS2 de XMLdeki yapıyı flash içine aktarmak için XML yapısını iyi tanıman lazım. Kolay yolu AS3
![]() AS2 ile kodlamaya devam ediyorsan sana çok pratik bir çözüm önereyim alternatif olarak;
Kolay gelsin.
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Izmir
|
Re: xml random tickera 2. satırı eklemek
@Miolnir önerine teşekkürler. programı denedim ama kullanılan XML'i pek sevmedi. CDATA'lı yapıları açtı ama bu kullanılan için Invalid diyor.
Neyse, zaten açsaydı da pek bir şey beceremiyebilirdim:) Basit oynamalar haricinde programlama geçmişim yok. AS3 çıkalı flashın yapısından iyice uzaklaştığım bile söylenebilir. Bi de dosyaya baktıysan eğer, SWF'yi flash6 üstünde bir player için publish ettiğinde bile çalışmıyor:) yani o derece eski bir kodlama. ama işimi görecekti. neyse saol ilgin için. bi ara hallederim ya da bir çözüm bulurum. |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!