|
|
#1 (permalink) |
|
|
Merhabalar sayın yöneticim ve arkadaşlar yine sizin bir konu hakkında engin görüşlerinize ihtiyacım olacak konu şu.. Ben bir Move Clip i bir butona bağlamak istiyorum butonun üzerine geldiğim zaman Move Clip kabararak renk değiştirecek ve mause butondan çektiğim zaman Move Clip eski konumuna dönecek yalnız bu olaydan sonra bu hareket eden Move Clip in üzerine gbeldiğim zaman bu Move Clip i buton olarakta kullanmam gerekiyor tabiki yine Bu Move Clip yine mause la üzerine geldiğim zaman buton gibi şekil değişip kabarmasını istiyorum ben bunu denedim tell target i iki kez kullandım yanlız butonun üzerinden hızlıca geçince ve tıklayınca siztem bozuluyor karışıklığa uruyor bunu nasıl yapa bilirim bu konuda bana net ve gayet açık bir şekilde anlatır yardımcı olursanız size gerçekten minnettar kalırım umarım ne demek istediğimi açıkça anlatmışımdır buna benzer bir küçük ötnek yaparak buradan veya e-mail ime gönderirseniz beni çok memnun etmiş olursunuz şimdiden teşekkür ederim (as-net@gmx.net) saygılar iyi çalışmalar...
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
selam
şunu denedinmi bilmiyorum ama belki işini görürü butona 3 layer ekle ilk layer a over frame ine oynatmak istediğin mc yi kyarsın ikinci layer a da out frame ine oynatmak istediğin mc yi koyarsın daha sonra butonun değişik şekileer almasını istediğin frame lerdede istediğin değişikliği yaparsın bilmem anlatabildimmi ![]() saygılar http://www.turkiyef1.com |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!