|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
aynen katılıyorum...
şimdi efendim,
müşteriden bir vcd geldi, yaklaşık 2.4 mb civarında ve içerisindeki dosya doğal olarak .dat formatında. bu dosyanın bir şekilde flash içine import edilip SWF olarak export edilmesi gerekiyor. ve bu esnada SWF boyutunun da küçük olması gerekiyor. bunun için bir optimizasyon programı benzeri birşey var mı? ben TMPGEnc yardımıyla becerebildiğim tek şey, bütün kareleri jpeg yapıp flash içine import etmek oldu. ancak bu durumda dosya ebadı 1.3 mb oldu. TMPGEnc ile .avi, .mpeg elde ettim ancak bunlar flash'a import edilmiyor. çözümü bilen vardır elbet...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
efenim vid2swf diye bir program mewcut, avi, mov, mpeg gibi dosyaları zewkle swfye dönüştürüyor, sesi dönüştürüyo mu hatırlamıyorum ama dosya boyutunda da bariz bi ufalma yaratıyo. süper bi programcık yani. illa ses de lazım derseniz TMPG'den ses kanalını mp3 olarak kaydedin sonra flash'a import edin filan.
dat'ı mpeg'e veya avi'ye çevirmek için msecure üstadımızın dediği gibi yine TMPG kullanmak. Sonrasını vid2swf hallediyo zaten. programı Google'da aratırsanız kesin bulursunuz. Yannız eğer programı satın almazsanız swfnin sağ altına damgasını vuruyo. Bunun için yapabileceğiniz terbiyesiz işlemi burda yazmiim ben en iyisi ![]() p.s. yannız yannış hatırlamıosam büyük dosya boyutlarında (>100mb) cihaz sapıtıyodu.. başarılar, sewgiler, hörmetler. K.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
teşekkürler. 320 kb'ye düşürmeyi becerebildim
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum