|
|
#21 (permalink) |
|
Re: Flash kitabı ne tavsiye edersiniz?
Flash MX 2004 Action Script 2.0 kitabını alıp action script mantığını öğrenebilir miyim sonuç olarak? Sanırım bu yayınevinden en son çıkan bu? Ya da bilmediğim var mı başka tavsiye edeceğiniz. Sistem Yayıncılık'tan flash 5 kitabını alıp bişeyler öğrenmiştim. Action Scripti de başlangıç olarak öğrenebilir miyim flash MX 2004 Action script 2.0 kitabından? |
|
|
|
|
|
|
#24 (permalink) |
|
arkadaşlar ben çarşamba günü alfa yayınevin flash8 ve actions kitabını aldım ama pişmanım .Kitabın yanında cd ilavesi varmış bunu aldıkdan sonra fark ettim ve satın aldığım yere gittim kitapın ilave cdsi ve eki yok dediğimde bana dikkatli olsaydınız falan dendi yayın evini aradılar sözüm ona kitap yokmuş pazartesi yayın evini ben birebir arayıp görüşücem.yani sonuçö olarak kimin kitabını alırsanız alın dikkatli olun eklerine falan bakın adamlar sadece çocuk kitapları satmaya alışmış hiç bir şeye dikkat etmiyolar..
|
|
|
|
|
|
|
#25 (permalink) |
|
Action script hiç bilmiyorum ve bahsettiğim kitabı 31 YTL ye aldım.
Bir proje üzerinde çalışırken internetten elbette bulabildiğim kadar farklı kaynak araştırıp bulmaya çalışırım ama bana da ilk başta düzenli olarak ders yapmak mantıklı geliyor. İlk bir kaç konuda öğrendiklerim bile verdiğim paraya değdi bence. Tabi ki kitaptan öğrenme yöntemini seçmeme de. Tavsiye ediyorum öğrenmek isteyenlere. Biraz flash bilmek yeterli bu kitaptan faydalanmak için. Oldukça açıklayıcı buldum konuları. |
|
|
|
|
|
|
#27 (permalink) |
|
Yer: Londra
|
Adobe'un sitesinde flash'la ilgili 34 tane video var. 'Select a Product' menüsünden flash CS3 Professional seçmeniz lazım.
Bunlar kullanıcılar tarafından hazırlanmış ilgisiz videolar ve alakasız konulara dağılıp daldan dala atlamamak için 'Select a Topic' menüsünden konu seçimi yapmanızı tavsiye ederim. Örneğin, 'Getting Started' konusu flash ile yeni tanışanlara uygun olabilir. Aynı sayfada Adobe'un diğer ürünleriyle ilgili videolar da var. Birkaç Photoshop CS3 videosu izledim. Çok etkileyici bir ürün doğrusu. flash öğrenmek için ayrıntılı bir eğitim seti arayanlar için Total Training setini tavsiye ediyorum. Sitede iki tane demo izleyebilirsiniz. Konular son derece ayrıntılı ve güzel açıklanmış. Dersleri anlatan arkadaşın tarzını çok beğendim. Yalnız ürün çok pahalı. Ucuza nereden bulursunuz bilemem. Ebay'e bir göz atabilirsiniz. Ben bir arkadaştan ödünç aldım. DVD olarak hazırlanmış. Toplam 3 DVD'yi kaplıyor. Hiç flash bilmeyenler için action script öğrenilmesi gereken en son konu. Hatta çok kişi action script hiç öğrenmeden de idare edebilir. Zaten flash 8 action script konusunda size yardımcı oluyor. Örneğin benim öğrenmeme gerek yok çünkü birkaç basit text animasyonu yapmak için kullanacağım. Neredeyse her türlü banner ve reklam filmi tasarımını hiç action script bilmeden kolayca yapılabilir. flash ile oyun veya web sitesi tasarımı için şüphesiz biraz action script bilmeniz lazım. Mesaj erdinç tarafından 25.04.2007 (12:21) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#28 (permalink) | |
|
Alıntı:
|
||
|