|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Flash'la İlgili
Benim yapmak istediğim bir flash dosyasının içindeki yazıları flash'a girmeden değiştirebilmek. Yani bir text dosyası olacak. Ben o text dosyasının içindekileri değiştirince SWF dosyasının içindeki yazılar değişecek. Bunun mümkün olduğunu biliyorum ama nasıl yapılacağını bilmiyorum. Yardım ederseniz sevinirim... |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
2 ufak hatirlatma
[+] konu basliklari gönderilen mesaj ile baglantili olsunlar. bu sayede ileride arama motorunu kullanarak eski mesajlara yeniden ulasma sansimiz olabilir. bölüm flash, director... olduguna göre gönderilen mesajlar tabii ki bu konularla ilgili olmali, bunu ayrica baslikta belirtmeye gerek yok.
[+] ikincisi ise arama motoru ile ilgili. bu konu ile ilgili gönderilmis mesajlarin olmasi gerekiyor. arama motorunu kullanarak eski mesajlara ulasabilirsin.arama yapilacak bölüm olarak flash,, Director, Live Motion bölümünü isaretlemeyi unutma.
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: İstanbul - Ortaköy
|
Konuyla ilgili bir başlık bulamadım. Bulamadığım içinde search yapamadım çünkü yaptığım bir aramada alakasız bir sürü şey çıkıyor. Bu forumu elimden geldiğince titiz kullanmaya çalışıyorum. Başkalarını rahatsız edecek yada zararlı olacak şeyler yapma niyetinde değilim. Ama her konuda uyarılmak da pek hoş değil. Hata yapabilirim. Ama düzeltmesini de bilirim!!
|
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
amacim seni kirmak ya da kücük düsürmek degildi. insanlari uyarirkende kullandigim kelimelere de özen göstermeye calisiyorum. amac sadece forum icinde belirli bir düzeni saglayabilmek, ama neyse...
bu adreste konu ile ilgili gönderilen 2 mesaja ulasabilirsin: http://www.zoque.com/vbulletin/searc...der=descending
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!