|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Ben bir zamanlar Sistem Yayıncık'ın "Katherine Ulrich" tarafından yazılmış Flash4 kitabını almıştım ve çok faydasını gördüm. Özellikle hiç bilmeyen biri için ideal bir kitap olduğunu düşünüyorum. Sıfırdan başlayarak, standart tekniklerin ve özelliklerin hepsini örneklerle anlatan bir kitap.
Tabii verebilecekleri biyere kadar, bi seviyeden sonra yetersiz kaldığını söyleyebilirim. Ama başlangıç için ideal bence.. flash 5 için olanı var mı bilmiyorum. Kitap sarı kapaklı, üstünde kırmızı ve büyükçe flash 4 yazıyor.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Yeni başlayanlara pek uygun değil gibi geldi bana..
Daha temel bir kitapla başlaman daha iyi olur; action scripting'e ve yaratıcı tekniklere, temel teknikleri öğrenmeden dalman zor olur. Ama çok güzel bir kitap, ben belki alırım Sen de daha temel bir kitabın yanında bunu da alırsan, çok hızlı şekilde ilerlersin. Çok geniş içerik var gibi, sevdim bu kitabı, sağol
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
bugün karakoy-kadıkoy yaptım
kadıkoy den aldım bir flash kitabı adı flash5-actionscript yaratıcı web sayfaları windoze&Mac seckin yayincilik yazarlar : derek franklin brooks patton daha incelemedim ama güzel bir kitaba benzior ama çok çok yeniler için fiyata gelince tam 19 bucuk milyon ![]() katherine ulriich in ki 16 bucuk da ama o da cok acemiler için
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Internet'ten Alış veriş yapmak!
Arkadaşlar eğer imkanınız varsa internet üzerinden alın kitapları... Çünkü daha ucuza geliyor... Eğer imkanınız varsa şiddetle tavsiye ederim
reklam yapmak gibi olmasın ama http://www.ideefixe.com dan alış veriş yaptım hiçbir sorun yaşamadım... %30-40 bazen 50-60 daha indirimli... Hem bunu yapın hem de kitapçılara bunu aynen söyleyin. İnanın fiyatları düşürürler.. (toplumsal tepki) Sevgiler ile... |
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Ben Ramazan Yıldız'ın kitabını okudum ve tavsiye etmiyorum anlatım çok karışık ve yetersiz ayrıca çizim araçlarının kullanılması gibi pek çok küçük fakat önemli detayı anlatmıyor ayrıca action scripte falan atlıyor ama düşünüyorumda eğer C++, Delphi en azından JavaScript kullanmamış olsaydım hiç bir şey anlamazdım yani çok dağanık bir kitap. Sanırım amacı flash 4 kullanıcılarına flash 5 öğretmek.
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) | |
|
|
Alıntı:
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Istanbul
|
Çok hızlısın :)
onu yazdıktan 3 sn asonra farkına vardım ve duzeltmiştim sonuna deil eklemiştim ama sen in hızlılıgından dolayı ogle sende
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!