|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
iyi de, ben görmüştüm bikaç sitede bu olayı (¿)
sağ tıklıyınca sadece tire (-) işareti çıkıyodu.. ben de çok merak ediyorum doğrusu nasıl oluyo. Ayrıca normal (about flash..) çıkan sağ tık olayını da web ortamı için yapamıyorum ben! flash playerda oluyo ama web sayfasında yine sağ tık menüsü çıkıyo. Ne alaka anlamadım.. fs command->menu-> false değil mi yapmam gereken?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
Öncelikler File>Publish Settings bolumune girin. HTML kısmını tıklayın. Orada bulunan Display menu seceneğindeki çeltiği kaldırın. Ok diyip çıkın. Bu kod satırına sole bişe ekler...<param name="menu" value="false">
Yani bu demek oluyoki bu satırı kendimizde ekleyebiliriz... Neyse bu anlattıklarım "About Macromedia flash player" satırı haricini kaldırır. Yani bu satırın nasıl kaldırıldıını bilen varsa lütfen yazsın. Ki ben yok biliyorum...
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Belki de, temporary int. files'daki flashlara bakarken görmüşümdür, net hatırlamıyorum.
Şunları bi deneyelim bakalım
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!