|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
swf'ye nasıl link bağlanır
Movie Clip'olarak bir çalışma yaptım ve onu Plug in olarak Front page insert ettim.Fakat ben ona link bağlıyamıyorum. Butür Baner lara nasıl link bağlaya bilirim ?? çok teşekkür ederim ...
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
falash la bir movie clipt yaptım ve onu daha sonra front page 'e insert 'plug in' ettim.
Ona link bağlıyamıyorum. front page de <embed scr="deneme.mov" widht="100" height="25"> gözüküyor.Link flash tan yapılmalı ama nasıl ??
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
yinemi anlatamadım :)
ya ben flashla bir animasyon yaptım.
bu animasyonu frontpage a insert ettim.Burayakadar anlaşıldı sanırım Bu bir Movie Clip ve link'i flaşta vereceğim .Nasıl Yapabilirim bunu merak ediyorum umarım buserer anlatabilmişimdir
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: İzmir
|
ben galiba anladım
![]() sen .SWF dosyasını image dosyası gibi <a href="xxx.com/xxx"> şeklinde link vermek istiyosun... (yanlış anlamış olabilirim) - Bildiğim kadarıyla bu şekilde olmuyo... - Flashta bunu yapmak için bi buton oluşturman gerekiyo, bunuda help dosyalarına bakarak yada Library deki buton örneklerine bakarak yapabilirsin heralde... umarım yardımcı olabilmişimdir...
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
SWF ye link vermek yerine, flashta yaptığın movie den daha büyük bir buton hazırla ama sadece "hit" kısmı dolu olsun. Bu butonuda scene de en üste bir layer açarak buraya koy ve linkini ver.
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
evet yapabildim
ilk önce hepinize teşekkür ederim...
blurman sen beni anlamışın senin dediğin gbi ben <a href="xxx.com/xxx"> şeklinde link vermeyi deniyordum ![]() flash' ta buton yapmayı denedim whitECroW un dediğigibi sadece "hit" kısmını doldurdum buna ilaveten yaplığım yeni layer'a link bağlayabildim kolay gelsin
|
Zoque'a hoşgeldiniz!