|
|
#1 (permalink) |
|
|
interactive cd
merhaba..aşağı yukarı 1 aylık dönemde,bir interactive cd yapmam gerekli..fakat daha önce hiç böyle bi deneyimimim olmamıştı yapılacak cd de video görüntüleri çeşitli sesler bir çok resim olcak..cd de genel olarak flash kullanmayı düşünüyorum fakat sizce video ve ses olayında hangi programı kullanmalıyım..bu konularda director un iyi olduğunu duymuştum falan filan..yani sonuç olarak interacvtive cd için kaynak siteler,olayı anlatan kitaplar, programlar vs. vs.önerilerinizi bekliyorum.. |
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
flash'ın hız problemi var yanlız. Çözümü var mı bilmem ama ben hazırladığım sunumları götürürken orada hızlı bir bilgisayar olması için dua ediyorum çünkü vektörel animasyon hesapları işlemci gücü kullanıyor ve yavaş bilgisayarlarda bayağı yavaş olabiliyor.
Yeri gelmişken soriyim : ![]() Directorla hazırlananlarda bu sorun oluyo mu? flash'ta bu sonunun çözümü var mı?
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
haziladigin swfi exe ye cevirebilirsin ..
derlemis bi uygulama herzaman daha iyi performans verecektir
|
|
|
#8 (permalink) |
|
|
director...
...en ideali ama...
su sekildede yapabilirsin flashde yapmis oldugun filmleri director import yapar orada projector ulusturursun o zaman cok daha akici bir sekilde, performans yüzdesi yüksek bir görünüme ulasabilirsin. ayrica yapmis oldugun filmleride performansi yüksek bi sekilde izleyebilirsin. filmler icinde "premiere ve after effect" ideal |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!