|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
olduğu yerde sabit kamera hareketi
bir odanın tam ortasında kamera var ve 360 derece dönecek şekilde yerleştiliyor ve ilgili görüntüler yapılıyor bunun nasıl olduğunu bilen varmı örnek vereceğiniz adreslerde tabi teşekkürler
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Örnek site (Sanal gezinti linkine tıklicaksın)
programın ismi photovista olay kamera değil geniş açılı foto makineleri var onlarla aynı noktadan değişik açılarla foto çekiyosun photovista ile birleştiriyosun bu kadar. sana java apletle oluşturuyo sayfayı.
Take me back to my boat on the river and I won't cry out any more Mesaj Scud tarafından 12.03.2002 (09:41) yeniden düzenlendi. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Kodak
Bildiğim kadarı ile kodağın böyle bir makinası vardı. (Uçuk fiyatlı bişeydi) 180 derecelik bir görüş açısına sahib. Ayaklığı sayesinde 180 derece tam dönüş yapabiliyordu. 2 Fotoğraf ve al sana sanal dünya...
programı ise kartvizit şeklinde yapılmış bir cd ile veriliyordu. Ama ismini tam olarak hatırlamıyorum....
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
teşekkürler
ben bunu flashla yapmak istiyorum ama java kullanmak istemiyorum beni anlıyorsun değilmi ? sağ ve sol okları koyarak onların üzerlerine gelindiğinde hareket edecek şeklde olmasını istiorum ama durmasını istemiyorum anlıyorsun beni anlıyorsun değilmi?
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
Java kullanmanı istiyorum ama. flash flash diyerek sınırlarını zorlamanı istemiyorum anlıyomusun. Yoksa.... yoksa seni cezalandırmak zorunda kalıcam
![]() Şaka bi yana bunun bir de kendi özel activex pluginini yüklettiren programı var ama kullanışsız tabi plugin yüklemek falan. flash olanı bilmiyorum. O fotoları çekersen flashda kendin de hazırlayabilirsin kasarsan aslında
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Kocaeli
|
Hocam, tripotla makinayı hizalıycan, biraz dikkatli bi şekilde çekicen resimleri; sonra Photoshop'ta birleştirip, düzelticen rengini felan. Yerleştiricen flash'a, diğer istediklerini de action scriptle yapıcan delikanlı gibi.. Neymiş, java mava..
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: Istanbul-Turkey
|
Bu tip konular bazen sinirime dokunuyo benim
ya basit mantik. al eline amator fotograf makinesini, mutlak bir de ayaklik lazim. Yaninda bir de dgreemeter(derece olcer) tak ayakliga. 120ser derecelik 3 acidan toplam 360 derece platformu cek 3 kare halinde. photoshopta birlestir. Flasha gonder imajin x ve y degerini butonlarla saga sola yukar dilersen capraz degistir istedigini yap istersen maymun et resmi temelde mantik belli. Bu kadar yani...:P
|
|
|
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Alıntı:
http://www.zoque.com/vbulletin/showt...&threadid=7622 alha'nın yaptığı tam ScootJr'ın söylediği şey aslında. http://iq.kolayweb.com/deneme/deneme2/4.html
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
cok basit 180 derecelik görüntüler
arkadaşlar buyrun size flashda yapılmış bir 180 hatta biras daha geniş açılı bir mekan .. orası benim ewim ve odam.. (çok fasla detayını kurcalamyın
)lütfen inceleyin nasıl yaptığımı yada yapıldığını merak eden olursa anlatayım.. http://home.tr.net/dsign/home/ olay aslında elimde bulunan makina'daki geriye "artan" olarak nitelendirdiğim 15 pozun marifetleri.. daha fasla ayrıntı yada ince birleşme noktaları üzerinde durmadım şahsen çünkü yeterli poz yoktu.. nitekim bu işlemi yaparken 360 derecelik bir küresel yapı içinde ele almak flash'da neredeyse sor çünkü elde etmemiz gereken bir küre oda (lütfen imgeleminizde canlandırın.. kubbemsi bir yapı ama küre altı üsttü kapşı ve içerdesiniz) imajı gerekior.. bu imajı bitmap oalrakflashda işlemek ve deforme etmek hayli zor .. aslıdna uğraştırıcı.. bende 180'den biras fasla bi açı elde ederek içimdeki yaratıcılığı dışavurmak istedim.. şimdi HUZURLUYUM
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!