|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Loading sonrasi
Yaptığım movie de loading var ve gerektiği gibi yapıldı fakat yinede yukleme bitip movie başladığında bir iki yerde takılma oluyor. Bunun nedeni nedir fikri olan varmı acaba? http://www2.deneme.org/antalla introya bakarsanız belki birşeyler söyleyebilirsiniz? Epey bir takılma oluyor hemde
|
|
|
#2 (permalink) |
|
|
kimse yokmu
yahu bu konuya yorum yapabilecek kimse yokmu. Standart bir loading olmasına rağmen neden takılma yapar bu intro anlamış değilim.
ifFrameLoaded ("movie", 900) { gotoAndPlay ("movie", 1); } komut bu değilmi benmi yanlış yapıyorum bilmiyorum. İntromda 2 scene var biri loading diğeri movie ve movie 900 frame den oluşuyor. Yinede bu takılma oluyor ama.Çözemedim olayı?
|
|
|
#3 (permalink) |
|
|
onlar tamam
pardon adres değişdi tabi ben onu unuttum www2.deneme.org/antalyaspor Loading bölümünün o verdiğim komutundan hemen sonraki frame de goto 1 and play yaptım zaten. Acaba aynı frame demi yapmalıyım. Ama sanmıyorum çünkü introyu açınca 2. döngüye giriyor. yani loadingde tekrar başa dönüyor. yani loading de 90 numaralı framede ifFrameLoaded ("movie", 900) { gotoAndPlay ("movie", 1); } 91. frame de ise gotoAndPlay (1); şeklinde yazılı
|
|
|
#4 (permalink) |
|
aslında fla dosyanı görmeden yapmış olduğun tam olarak sözyleyemem ama büyük ihtimalle preloading de bir script sorunu var..
eğer istersen bu adresteki flas doyasını flash filmine entegre edebilirsin. Burada yeralan preloadingte film tamamen yüklenmeden oynatılmaz...
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
Sanırım sorunu hallettim. Loading için yaptığım movie de sorun vardı sanırım. Yani bir iki kez denedim artık takılma olmuyor yardımlarınız için sağolun. FLA çok büyük olduğu için (4.5MB) gönderemedim.
|
|
|
#6 (permalink) |
|
|
bence sorun bitmemiş cunki takılıyo hala bazı yerlerde
eğer hazırladıgın animasyonda load movie lerin varsa onları kontrol et yoksa scene lere bak scene ler arası go to and play lerin varsa yanlıs yönlendirmiş olabilirsin. puplish ettiğinde SWF de bi sorun gözükmüyosa tabikide sorun loading dedir. yanlıs kodlamış olabilirsin. kolay gelsin |
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!