|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Intro da Yazilari nasil degistircem ?
Arkadaslar http://flashfoot.com/intro4.html sayfasinda intro4 ü aldim yanliz her yeri degisiyor ama su yazilari degistiremiyorum sebeb ne dir ki ? hani introda yaziyor ya welcome to my Website bu yaziyi welcome to Euroyurtbay Ceramika yapcam bunun nasil oldugunu anltcak birisi varmi mümkünse almanca flas da bu yaziyi benim icin yapcak birisi olsa bile nasil yaptigini kisa anlatirsa sevinirim delircem saygilar ben yaptigimda hep yeni yazdigin yazi ilk basta kaliyor |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: Essen
|
Evet haklisin belki ama sifirdan yapmak baya zor suan icin benim acil bitirmem lazim yoksa elimdeki is bitsin sonra cok ayrintili denicem swish ile denedim ama dedigin gibi script oldugu icin introda ne scipti ve ya ayni seyi nasil yaparim fikrim yok sifirdan deniyorum belli basli güzelk stilleri bilmeyince bir biri ile tamamlayamiyorsun neyse en dogrusu o simdi lik bir intro lazim onu yapayimda sonra kesin kez flashha da el atcam
Bir SOrum daha var flash da sysbol olarak yazilar tek tek yazilmis ya bunu nasil degistirebilrim ? oda degismiyorsa o zaman bu introlari neden bedava kullanin diye veriyorlar anlamis deilim saygilar |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!