|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
Linkage loop um preloader da yukleniyor..
selamlar duruma vakiflar basliktan tahmin edebilir sanirim sesi acip kapayabilmek amaciyla loop muzigi linkage ledim ve stage1 actions katman frame 1 de sound nesneme atadim sorunum preloaderda yuklemesi preloaderim 3 kb loop um 32 kb ve ciddi gecikme yaratiyor bu durum loop un stage1 icerisinde varsayilarak preloader sonrasi yuklenmesini nasil saglarim simdiden tesekkurler.. |
|
|
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
evet attachSound la ekledim
frame 1 deki kod: mySound = new Sound(); mySound.attachSound("loop"); mySound.start(0, 999); soundOff = false; uzerinde konrol saglayabilmek icin onu bir nesneye atamam gerektigi yaziyordu bir kaynakta su haliyle nasil preloaderdan sonra yuklenmesini saglayabilirim yanitlarinizi bekliyorum |
|
|
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Viyana, İstanbul
|
iki ayri sey aklima geliyor
i)sesi frame koy ama event yerine stream sec (buyukler problemi olabiliyor ama 32K icin olmasa gerek) ii)preloading kismi mesela 1-10. frameler arasi yer alsin ve bu arada bir yerde 12.in yuklenip yukenmedigini kontrol edilsin 12.frame de de loop un yer alsin yuklendi ise ister oraya goto yaparsin isterse ses sound on yaparsin.. //ilk secenegi kullanirken sesin kalitesi cok dusukse duyulmayabilir belki
|
Zoque'a hoşgeldiniz!