|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: new york
|
Slm;
Eger bunun en basit flash animasyonlarindan oldugunu dusunuyor iseniz sanirim ben sizlerlerle kiyaslandigimda gercekten flash ta yeniyim. Benim icin cok basit degildi bunun yapim asamasi Cunku oynayan topun hangi duvara hangi aci , hangi hiz ve hangi yonden geldigini duvara carptiktan sonra da hangi aciyla hangi yone dogru hangi hizla gidecegini hesaplattirmak bir gunumu almisti. |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
ya.... belki sana haksizlik ettim.
tamam dogrusun, programlama acisindan, gercejten yüklü bir seye benziyor. yalniz bu sekliyle biraz ifade zorlugu var. yani bunu daha effektiv kullanabilmek icin ne yapmak gerekir. bence biraz orada kafa yor, tamam ortada dolasan kuyruklu bir top var, bunun yönlendirebiliyorsun ama bu nerede kullanildiginda daha cok anlam kzanir, ortaya hos bir sey cikar.... ben bu sekilde düsünüyorum. ama yinede eline saglik |
|
|
|
#7 (permalink) |
|
flash Animasyonlara hele bir de bunun program ile birleştirilmesini çok beğenerek ve özenerek izliyorum. Öte yandan bu konuda henüz bir adım atmayışımı da tembelliğime veriyorum. Yapılan çalışma belki şu haliyle herhangi bir web sitesi uygulaması için müsait olmayabilir ama geliştirilmesi, emek harcanması ve burada paylaşılması güzel.
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: new york
|
Fla dosyasini ayni sayfadan indirebilirsiniz.Simdi upload ettim
http://www.zirveyem.com/expo/sikinti.htm |
|
|