|
|
#1 (permalink) |
|
|
Flash Genişlik ve Yükseklik
Ben flashın boyutunu 975 ' e 560 yapıyorum fakat sayfanın tammamı dolmuyor her ne kadar denesemde yanlış bır sayı yazdıgımdan sayfanın tamamını kullanamıyorum ve cok az bı bolum kalıyor. Bu da Alta yukarıya ya da yanlara bırşey çizersem kötü bir görüntü yaratıyor. Sız hangı uzunlukları kullanıyorsunuz ? Teşekkürler.. |
|
|
|
#3 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
flashın boyutunu width ve height olarak 100% ver..
sonra publish ettiğinde oluşan HTML sayfasının body tagını da Kod:
<body topmargin=0 leftmargin=0> saygılar.
|
|
|
#4 (permalink) |
|
|
Benım bılgısayar cozunurlugum 1024*768.. flash'te anımasyon degılde , site yapıyorum. Sıte de Explorer'ı actıgımızda her bır noktanın flash ıcınde olmasını ıstıyorum. Cunku arkaya photoshopta yapılan baska bır sey koymak ıstıyorum, fakat koyunca tam olarak boyutları bılmedıgımden kucuk bır tarafı kenarlardan az bır bolumu cıkmıyor ve bu da cırkın bır goruntuye sebep oluyor. Ben de bu problemı halletmek ıstıyorum. Modify/document ' tan width ve height ' ın boyutunu 1024 768 cozunurlukte ne yapmalıyım ?
Bu arada Scud Bahsettıgın o kodu nasıl koyucam ? Actıon menusunde nereye ne zaman koyucam ? Yardımcı olursanız senvınırım.. Saygılar... |
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Antalya
|
flash içine koymayacaksın kodu
flashı publish ettiğinde bir SWF, bir de SWF yi internet Explorer da görüntülemek için HTML dosyası oluşturuyor. söylediğim kodlar HTML içine konacak. HTML içinde flashın boyutlarının yazdığı yer var 100% hikayesi de oradan değiştirilecek. flashını orjinal çalış ama boyutuyla HTML den oyna..
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: BURSA
|
flash ta Publish Settigns ten HTML bölümünü seç.
oradan Dimensions'ı "Percent" seç. width ve height 100 olmalı Scale'i "Exact fit" seç. sonrada Publish butonuna tıkla .fla dosyasının kayıtlı olduğu dizin içine HTML ve SWF dosyasını kayıt edecek. HTML içinde body taglarının arasına leftmargin="0" topmargin="0" yazarsan istediğin sonucu elde etmiş olursun.. iyi çalışmalar... |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!