»
flash cizgi film
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
flash cizgi film
yapmak istiyorum. arkadaşla bir projemiz var. sorularım: 1. çizimi kağıda yapıp taramak ve boyamak. zaten çizim tarzı hafif southpark vari bişiğ olcak gibi (şimdilik) aslında asıl isteğim fıstık.com daki gibi animasyonlar yapmak. el ile çizip taratıp boyamak nasıl olur? tecrübesi olan varmı? 2. kare/saniye kaç olmalıdır. genelde pan/zoom kullanmayı düşünüyorum. hareketler de genelde basit olcak (konuşma yürüme gibi) 3. bir de bunu burayamı sormalıyım bilmiyorum ama, ekleyeceğim sesler için iyi bir program arıyorum. dışarıdan müzik falan ekliycem. şarkıların içinden sample yapabilmeliyim. yani adam akıllı kesme yapıştırma gibi şeyler, bir de çok fazla istemiosam iki eko falan verse. düzgün yazamadım ama inşallah sorularım açıktır.
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: LND
|
Southpark tarzı çizimler ise zaten çizimi direk Flashta yapmak yada illustrator benzeri vektörel bir programda yapmak çok daha mantıklı olacaktır.
Zaten basit çizimler ise bu şekilde çok daha kolay olur.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
Yer: Izmir
|
Su programi denemediysen dene derim..Cok isine yarayacagina eminim.
http://www.toonboomstudio.com/ Kolayliklar. |
|
|
|
|
|
#8 (permalink) |
|
eğer çizimin iyiyse wacom tablet kullanmanı tavsiye ederim..
örn. grafi2000.com cizimleri hepsi wacom ile yapılıyor..
|
|
|
|
#10 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Sound forge sadece kesme ve effect atma için kullanılır..
Kızarmış Dragonun aradığı daha complex üzerine loop atabileceği FX ekleyebileceği bir program ki bu da Acid Pro.. Uygundur... |
|
|
|
| Sponsorlu Bağlantılar | |
|
Zoque.Forum
Reklam
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!