»
Load Image Sorunu !!
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: İstanbul
|
Bende sorun çıkartmadı bu konuda... Çıkacağını da sanmıyorum. Yani 10 tane SWF içiçe denemedim ama en azından 4'e kadar bir sorun çıkartmıyor onu biliyorum
![]() Aslında mantık hatası olabilir. Bir yerde hatalı bir çağırma var bence. Tabi bir şey söyleyebilmek için görmek lazım.
|
|
|
#5 (permalink) |
|
fla' yı gönderebilirsen hatayı çözmek daha kolay olur.
|
|
|
|
#7 (permalink) |
|
Yer: istanbul
|
folder path lere dikkat et, SWF ile aynı klasörder olmasına karşın eğer SWF ile SWF nin içinde olduğu HTML dosya farklı klasördelerse ona göre path vermen gerekebilir.. her ne kadar fla içerisinden görünse de browser çağrısında görünmeyecektir.
mesela root [= ./] klasörde SWF'yi cagiran.HTML, ./imajlar/ adlı klasörde de SWF dosya ve resimler olsun. eğer fla içerisinde loadMovieNum("imajlar/deneme.gif", 0); gibi bir çağrıda bulunman gereklidir.
|
|
|
#8 (permalink) | |
|
Yer: istanbul
|
Alıntı:
1. SWF den çağırırken loadMovieNum(dosya, 1) (0 da ana movie var) 2. SWF den çağırırken loadMovieNum(dosya, 2) olmalıdır cünkü 2. SWF de artık birincinin bir parçası olmuştur, 3 SWF nin load yöntemiyle aynı anda çalışması için bu şekilde farklı levellarda bulunmaları gerekir. |
|
|
|
|
|
|
#9 (permalink) |
|
Yer: Ankara
|
Benim yaptıgım bir SWF dosyasına loadMovie komutuyla ikinci bir SWF yüklemek ve bu ikinci SWF'nin içindeki boyutunu belirledigim Movie'ye yine LoadMovie komutuyla Movie boyutundaki SWF dosyalarını çagırmak yani solda butonlar var ve ben bu butonlara tıklayıp sag taraftaki movie alanına SWF dosyalarını çagırmak istiyorum...absconder senin söyledigin gibi folder path lerde bir sorun yok olsa ilkinide yüklemez zaten... hizir söylediğim gibi ben SWF dosyasının içindeki movie alanına SWF leri çagırıyorum..
|
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!