»
Temporary Internet Files
|
| Flash, AIR, Flex, Silverlight Flash, AIR, Flex, ActionScript (AS2,AS3) ve Silverlight hakkında sorularınıza ve merak ettiklerinize burada yer verebilirsiniz. |
![]() |
|
|
LinkBack | Seçenekler |
|
|
#1 (permalink) |
|
Yer: Ankara/Adana
|
Bazi izledigim flashlari (İe icinden) hard diske kaydetmek icin Temporary internet Files'a gittigimde goremiyorum, bulamiyorum. Bu mumkun degil di mi, ben bir yanlislik yapiyorum.. umut ------- http://www.kiremit.gen.tr |
|
|
|
|
|
#2 (permalink) |
|
Yer: İstanbul, Türkiye
|
değil
benim bildiğim kadarıyla tüm SWF dosyalarını temporary int. files'da bulabilirsin, temp. int. files klasörünün altındaki diğer klasörlere bakmayı dene birde..
|
|
|
#4 (permalink) |
|
Yer: Bursa
|
Arkadaşlar, böyle bir olay var. Shockwave sitesinde bu tarz örnekler çok. Oradaki bir animasyonu almak için bir ara bayağı uğraşmıştım. Aklınızda bulunsun, dosyanın uzantısı .dcr .dir veya ona benzer birşey oluyor. Ayrıca bu .dcr .dir dosyalarını çalıştırmak için gerekli kodada ihtiyacınız var. Koduda zaten sayfada bulabilirsiniz. Ama nasıl yapıldığını bilmiyorum.
Sevgi & Saygı ------------- |
|
|
|
|
|
#5 (permalink) |
|
|
.dcr uzantıları director ile olusturulmus dosyalardır.. fazla bilgim yok ama benim tahminim muzik dosyalarini .asf uzantılı yaptıgınızda biliyorsunuz ki temp'e atmıyor ve kaydedemiyorsunuz yani serverdan direk datayi alip uygulama dosyasıyla iliskilendiriyor. dosya ram'e yuklenıyor. flash animasyonlarda boyle birsey yok sanırım ama shockwave de olabilir. directorle haşır neşir olanlar bilebilirler.
|
|
|
|
#6 (permalink) |
|
Yer: Istanbul, Türkiye
|
Bunu denmenin en kolya yolu su: Offline mode 2a gecinn. File > Offline
Sonra bahsettigin flash 'in oldugu sayfaya gidersin, calisiyorsa, demek ki hard diske bir yere atmis. ![]() Kolay Gelsin.
|
|
|
#7 (permalink) |
|
|
Mumkun
Selam;
flash movieleri sadece kullanim esnasinda cachelemek ve sildirmek mumkun bunun icin HEAD tagleri icinde NO-CACHE yapmaniz yeterli Ayrica dcr ve dir Director Shockwave formatlaridir Tipki flash gibi "dir" uzantili dosya (flash karsiligi fla) ile calisiyorsunuz isterseniz SWF export edebiliyorsunuz yada Directorda yaptiginiz bir movieye SWF import edebiliyorsunuz. (Macromedia tum araclarini birbiri ile full anlasacak sekilde yaziyor) Ayrica director de kendine has Lingo dili bulunmaktadir. Shockwave oyunlar online chatroomlar vs yapma imkani vardir. (sonradan multiuser destegi eklenmesi ile) Director 8in Macromedia Yayinlari arasinda cikan kullanma klavuzu yakinda turkce cikacak (tarihi soylemem yasak) Ayrica Freehand 9 Authorized turkce cikti kitapevlerinde bulabilirsiniz. Yaninda CD ile beraber verilmektedir. (reklam gibi anlamanizi istemem) )
|
|
|
#9 (permalink) |
|
|
bende bir not düseyim..
.SWF .dcr .dir gibi dosyaları ACDSee programıyla Temporary Filesa girip kopyalamak normal Explorer penceresinden daha basit oluyor. Ayrıca dcr gibi dosyaları ben şu şekil seyrediyorum: Dosyanın olduğu htmlyi bir yere kaydediyorum. Daha sonrada dcr dosyasını HTML kodunda yazan yere kopyaladığımda rahatça seyredebiliyorum.
ACD See olayını Temp. Files için kullanmayan varsa şiddetle tavsiye ediyorum. |
|
|
|
Zoque'a hoşgeldiniz!